Sayfa 200/946 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

*erdoğan: Ysk noktayı koyduğu zaman bizim için de mesele bitmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Farklı kurumlardan yapıyor olamaz mı? Şeffaflık ortadan kalkınca şüpheler derinleşir diyor Tim Ash.
    Ben de aynı şeyi düşünüyorum ekrandan derinlikleri izlerken tek emirde 1000 lot satış giriyorlar. MB hareket tarzı ama akşam bakıyorsun yeni poz açmamış.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Piyasanın istediği enflasyon ve CDs primi ile uyumlu bir faiz. Yani halihazırdaki faizin arttırılması. Bu yapılırsa piyasa kim gelmiş kim gitmiş bakmaz. Piyasa isimlere değil icraata bakar.

2 yıllık Tr gösterge tahvil %24.18 vurdu çekti. Dün %21.21 imiş.
    Katılıyorum icraat konusunda...lakin geçti borun pazarı sür...bütçe dengesi displini vs vs .. yabancı yatırmcılara güzelleme olarak kaldı sürece... faizi artırsakta argantin'den farklı sonuç elde etmek mümkün değil

4. Erdoğan: MemurSen 'den çok büyük fedakarlık bekliyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Katılıyorum icraat konusunda...lakin geçti borun pazarı sür...bütçe dengesi displini vs vs .. yabancı yatırmcılara güzelleme olarak kaldı sürece... faizi artırsakta argantin'den farklı sonuç elde etmek mümkün değil
    Olabilir ama arttırmaz isek ne olur onun zararını hesaplayıp, hangi durumda zarar daha az ise o seçeneği seçmek en doğru çözüm olacaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ancak dış kaynaklı birileri çıkıp "kral çıplak" dediler mi biraz kulak veren oluyor.

Yoksa tıss...

Ha bu arada, hemen her saat konuşan reisten haber alan var mı?

Neden susar?

Neden konuşmaz?

Dolar kurunu azdıracak temel kaynaktır malum.
    Aklıma "babam ve oğlum" filminin finalinde cenaze töreni dönüşünde Çetin Tekindor'un, " benim yüzümden" diye hoykurerek gömleğini yırttigi sahne geldi...

Benim yüzümden.....

7. Susuyor demeyeydin...Ortalıkta yok demeyeydin...

8. dolarda hedef nereye kadar yükseliş olabilir. 10 haziranda dolar tahmini nedir.

Sayfa 200/946 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •