Sayfa 200/460 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by Cyclone. Yazıyı Oku
    İster et ister etme biz analizimi yaparız
    2.40 değer döner dedik kapanış 2.2 altı olacağını belirttik. %100 isabetle bildik!!
    Tebrik ederim

PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. sayın Ahtopot ve diğer arkadaşların yorumları ve teknik olarak beklentileri nedir acaba..özellikle Ahtopot yorumları çıkış sırasında isabetliydi..
    Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by Albatros25 Yazıyı Oku
    Fıbo destegıne gore buradan donmesı lazım..Ama Galıp e teknık ıslermı o meçhul...

Sonra kalkıp devlet buyuklerımız kucuk yatırımcıları borsaya bekliyoruz dıyor...Topunuzun Allah belasını versın..Elınde olanlara sabır dılıyorum...
    İki şirket birleşiyor bu birleşme fiyatlanıyor SPK hemen müdahale ediyor. Sasa devletten teşvik sözü alıyor fiyatlanıyor ve bunu sindire sindire yapıyor SPK müdahale ediyor. Metronun girdiği hisselere bakıyoruz ne haber var ne beklenti var bir günde iki tavan iki taban yaparak 3 e 4 de katlıyor SPK izliyor. Adam Mepete müşteri arıyorum diye haber gönderiyor 6 ay önce hissenin fiyatını 2 katına çekiyor.ikinci gün şalele yapıyor o kadar zamandır SPK sormuyor satış işi ne oldu diye. Kısacası adamlar Borsa yı her zaman kasanın kazandığı kumarhaneye çevirmişler Allah tan SPK mız varda biz küçük yatırımcıyı koruyor.

4. şu bir gerçek hissede çok büyük çakallık dönüyor..her zamanki gibi ********ler kimbilir ne hesaplar peşinde..
    Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.

5.  Alıntı Originally Posted by süperman34 Yazıyı Oku
    sayın Ahtopot ve diğer arkadaşların yorumları ve teknik olarak beklentileri nedir acaba..özellikle Ahtopot yorumları çıkış sırasında isabetliydi..
    İsabetli miydi Ahtapota göre 3 yıkılmaz kaleydi. 5 ilk hedefti geçmiş sayfalarda var. Ben merak ediyorum bu yorumlarından etkilenip hisse alan oldu mu diye.

6.  Alıntı Originally Posted by mng_erc Yazıyı Oku
    Bozuk para avatarli bir zati muhterem vardi. Zort zort otuyordu yok hisse 5 tl ye gidecek diye. Anlasilan buhar olmus yorum yazmaz oldu. O zat nerde bileniniz varmi¿
    Kardeş önceki sayfalarda yazdım kendisine sordum 5 olacak diyorsun ama Kendin malının bir kısmını 3 lerde bir kısmını 2.80 lerden satıyorsun. Bu sattığın mal portföyün ün 3/2 si olduğunu belirtiyorsun. Sen kendi söylediğine kendin inanmıyor sun dediğim de bazı arkadaşlar beni spek adamı olmakla suçlamışlar ona da sen yorumlarına devam et hocam demişlerdi.

7. Ahtopot nerdw

sabetli miydi Ahtapota göre 3 yıkılmaz kaleydi. 5 ilk hedefti geçmiş sayfalarda var. Ben merak ediyorum bu yorumlarından
    etkilenip hisse alan oldu mu diye.

Maalesef ben aldım . Ancak teknik olarak 2.90 dan sonra 3.40 lar ve sonrası cok rahat 4 üstü görünüyordu. Belki o da buna dayanarak yorum yaptı ama ortadan kaybolması iyi bir davranış değil

8. e bilmişim napiim yani. bilmem bileceğimin bilgisi olabilir. dikkat. :D

Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Emek bey elbette ihtimalleri konusuyoruz. Ben sadece bugunu degil yakin gelecegi erken bildigim iddiasindayim. Butun kagitlarda bilsem tabi iyi olur 😅 ama bu sadece idia zaman gosterecek. Bugunden gostermeye baslar. Ytd

Sayfa 200/460 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •