Originally Posted by
EFE45
arkadaşlar hepinize iyi haftasonu dileğimle ak topikinde ilk yazımı yazıyorum.teknik ağırlıklı olmak üzere olmak konjüktürel hisse takip ederim.grafik görseli atmıyorum sayın laguna gibi uzman bir teknikçinin grafik görselleri yalın ifadesi ile mükemmel.geçen hafta 5,77 aldığım akları ilk gap li açılışında verdim.bekledim dün ikinci atakta 5,91 maliyetle yine alışlarım oldu.bize ne diyebilirsiniz ama ben genelde yazarım objektiflik adına.iki haber birincisi halkbank mahkemesinin abd deki savcısının görevden alınması , ikincisi ZK lar ile ilgili değişik platformlarda yazılar var. birinci haber kaldıraç görevi görürken ,ikinci haber bizi ilgilendiriyor gerçekleşirse yabancı alışlarını ekranda milyon lotlarla görebiliriz.Gelelim BİST in durumuna arkadaşlar bist seans içi kar realizasyonu yapa yapa gidiyor.hele cuma günü diğer hisseler üzerinden satışlar geldi.önümüzdeki hafta BİST 30 ve 5 büyük bankanın hareketli olacağını düşünüyorum.arkadaşlar her ne olursa olsun hisseniz yükseldiğinde stopunuzuda yükseltin ki satışlardan etkilenmeyin.bir de yükseliş büyüsüne kapılmayın ekranda gördüğümüz karlar sanal hedeflerinizi başlangıçta belirleyip ona göre takip gerçekleştiriniz.bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle hoşçakalın.
Yer İmleri