Tınaz gerçekten doğru kararmış valla. Napalım insanlar tercihleri ile yaşarmış. 4 ay migrosta bekledik ekmeği başkaları yedi. Koç bugün ekstra kötü tacirler gözü kapalı satıyor. 22 altına düşmemesi lazım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabancı holdinge göre gined eiyi performansı
şimdi geniş band alanı ile son dökülmesi gerekenleri dökecek
yoluna devam edecektir diye düşünüyorum.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Hem ilk 5 aracı kurumda hem de kademe alış satışta artıya geçtik. Ama -1.50 hisse. Uyumsuzluk var toplaması lazım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün gibi ilginç işlemler yapıyoruz. Dün de -3 olduk bir ara sonrasında global girdi tahtaya ve tarihi zirvede kapadık. Dün tahtada nerdeyse %5 marj yarattılar. Bugün de öyle sabah mükemmel bir açılış 22.96 zirvesi gördükten sonra şu anda eksiye dusus ve 22.50. Nerdeyse %2 marj yaratti.
Alan satan buyuk paralar kazaniyor.
Sunu her aldigim sattigim kagitta yaziyorum. Robotlar hakimiyeti oldugu surece adil bir borsa konusamayiz.
Ozellikle ykb robotlarina borsada olan herkesin tepkisini gostermesi lazim borsa yonetimine.
Takasi olmayan hergun borsa islem hacmin yarisini yapan hisselerin fiyatini spekulatif indiren cikaran bu basta ykb robotlari olmak uzere bu sistem oldukca herkese allah kolaylik versin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu robot-it lerden iyi ekmek yiyen bir güruh var.
Komisyon ücreti olarak. Kullananlardan çok, kullanılmasına izin verenlerin memnun olduğunu düşünüyorum.
Alan memnun veren memnun. Ütülen, küçük yatırımcı.
Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri