Sayfa 201/460 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    İsabetli miydi Ahtapota göre 3 yıkılmaz kaleydi. 5 ilk hedefti geçmiş sayfalarda var. Ben merak ediyorum bu yorumlarından etkilenip hisse alan oldu mu diye.

PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ilk çıkış sırasındaki yorumlarını kastetmiştim..şu anda kendisinden yorumlamasını istememizin sebebi samimiyetini görmek istememizden kaynaklanıyor..biz yinede hüsnü zanla hareket ederek bekliyelim...sonuçta burası sanal alem kimse kimsenin babasının oğlu değil...
    Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by Cak76 Yazıyı Oku
    sabetli miydi Ahtapota göre 3 yıkılmaz kaleydi. 5 ilk hedefti geçmiş sayfalarda var. Ben merak ediyorum bu yorumlarından
    etkilenip hisse alan oldu mu diye.

Maalesef ben aldım . Ancak teknik olarak 2.90 dan sonra 3.40 lar ve sonrası cok rahat 4 üstü görünüyordu. Belki o da buna dayanarak yorum yaptı ama ortadan kaybolması iyi bir davranış değil
    O ben teknik felan çizmem açarım forumları Ahmet Mehmet ne demiş bakarım ona göre yolumu çizerim diyordu. Teknik olarak konuştuğuna hiç ihtimal vermiyorum kendi adıma.Gerçi Metronun olduğu hisselerde teknik hikaye o başka.

3.  Alıntı Originally Posted by Cak76 Yazıyı Oku
    Sevgili kardeşim borsadan anlamadığınız garanti. İsterseniz herseyinizi satı alın. Bu tür spekülatif hisselerde spek için maliyet düşük olduğundan alıcı bulduğu verir. Zaten mevcut elinde hissesi olana diyecek birşey Yok. Ben senin gibi hisseyi 2.90 lar ve üstü alanlara hatta yarında 2.30 lar dan yine senin gibi ucuzladı maliyet düşüreyim diye atlayıp speğin elindeki malı alıp ağlamayın diye söylüyorum. İnşallah yanılırım. Yatırım tavsiye olarak kabul etmeyin
    Bu yorumu bana iki gün önce yazıp spek için maliyeti düşük bir hisse ye keşke girmeseydiniz.Hadi biz borsadan anlamıyoruz girdik ama sizin gibi anlayan birisi neden girer ki böyle hisselere.

4. Hissenin iyimser olunanilecek tek bir yönü var, böyle olup olunmayacağını Galip hisseden çıktıktan sonra görürüz. Galip bugün 2,5 milyon satmış. Hisse bu sırada 30 kuruş çakılmış. Ense karartılırlen piyasa 2,5 milyon lot alım ile Galip'e 30 kuruşluk düşüşle cevap vermiş. Bu alım iştahı Galip çıktan sonra günde 2,5 milyon lot olarak devam ederse, o zaman işler tersine dönebilir. Öyle olur mu? Zaöan gösterir. Şahsen düşük bir ihtimal olarak görüyorum ama olmaz olmaz denecek kadar az ihtimal de değil. Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Cyclone. Yazıyı Oku
    yarın 2.40 gaplı açıp gün sonu 2.20 altına çakarlar....
    yarın alıntı yaparım
    Doğru demişin

6. [QUOTE=emek;611294]Bu yorumu bana iki gün önce yazıp spek için maliyeti düşük bir hisse ye keşke girmeseydiniz.Hadi biz borsadan anlamıyoruz girdik ama sizin gibi anlayan birisi neden girer ki böyle hisselere

İşte bende tam bu sonuçtan bahsediyordum. Teknik olarak yorumlamak bazen işe yaramıyor. Benim gördüğümü spek de görüp bunu değerlendiriyor. Ahtopot da gidecek deyince iştahlandık tabi. Ben 1.39 dan alıp ortalama 2.20 şerden verdim. 2.77 lerden geri sonra .2. 40 lardan dönünce tekrar güç topluyor diye 2.97 lerden bir daha aldım. Ancak bu alış iyi olmadı. Ben bu hatayı yaptım . Başkası yapmasın diye uyarıda bulundum. Bu kağıt takip edin bakın 6 ay içinde yine yukarda olacaktır. Grafiğe göre gidecek. Tabiki spek bozdu Ancak 1 haftalık şok fiyatlama tekniği bozmaz sadece hedefe gideceği zamanı uzatır. Spek alım satım için burayı dikkate almaz. Bu hisse bu kadar satışın karşısında piyaaa tarafından alış yapılıyorsa moral bozmayın . Ha belki yine alan speğin kendisi yine de sonuç değişmez. Bugün 2.15/2.240 arası kalırsa hedef daha kısa gideriz. Belki 10 güne kadar. Şimdi yine diyorum elinde mal olan varsa yakın zamanda paraya ihtiyacı olan yoksa tutsun. Maliyet düşürmek içinse ve uzun vade beklerim diyen varsa 1.60 .1.70 arası iyi . Oraya pek gelmez gibi ama yine de belli olmaz. Çünkü spek elinde birazda olsa hisse tutar. Karı karşılığı gelen nakiti genelde hissede tutar .

Yatırım tavsiyesi değildir

7. [QUOTE=Cak76;611533]
     Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Bu yorumu bana iki gün önce yazıp spek için maliyeti düşük bir hisse ye keşke girmeseydiniz.Hadi biz borsadan anlamıyoruz girdik ama sizin gibi anlayan birisi neden girer ki böyle hisselere

İşte bende tam bu sonuçtan bahsediyordum. Teknik olarak yorumlamak bazen işe yaramıyor. Benim gördüğümü spek de görüp bunu değerlendiriyor. Ahtopot da gidecek deyince iştahlandık tabi. Ben 1.39 dan alıp ortalama 2.20 şerden verdim. 2.77 lerden geri sonra .2. 40 lardan dönünce tekrar güç topluyor diye 2.97 lerden bir daha aldım. Ancak bu alış iyi olmadı. Ben bu hatayı yaptım . Başkası yapmasın diye uyarıda bulundum. Bu kağıt takip edin bakın 6 ay içinde yine yukarda olacaktır. Grafiğe göre gidecek. Tabiki spek bozdu Ancak 1 haftalık şok fiyatlama tekniği bozmaz sadece hedefe gideceği zamanı uzatır. Spek alım satım için burayı dikkate almaz. Bu hisse bu kadar satışın karşısında piyaaa tarafından alış yapılıyorsa moral bozmayın . Ha belki yine alan speğin kendisi yine de sonuç değişmez. Bugün 2.15/2.240 arası kalırsa hedef daha kısa gideriz. Belki 10 güne kadar. Şimdi yine diyorum elinde mal olan varsa yakın zamanda paraya ihtiyacı olan yoksa tutsun. Maliyet düşürmek içinse ve uzun vade beklerim diyen varsa 1.60 .1.70 arası iyi . Oraya pek gelmez gibi ama yine de belli olmaz. Çünkü spek elinde birazda olsa hisse tutar. Karı karşılığı gelen nakiti genelde hissede tutar .

Yatırım tavsiyesi değildir
    Özür dilerim . 3.22 lerden geri dönünce .2.97 lerden aldım

8. Ahtapod kollarını 1.50 de açmış avını bekliyor

Sayfa 201/460 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •