Sayfa 201/1002 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    O zaman bunlardan bir iki tane alsak hiç uğraşmayız. Nasılsa dağılımı kendileri otomatik yapıyor. Sağ ol yavaş yavaş öğreniyoruz bu işi.
    Fon sepeti fonlarinin da iceriksel barindirdigi fonlar cesiti veya temasal olabilir. Iceriginde hangi fonlar olduguna dikkat ediniz. Hangi fon sepetine yatirim yapacaksaniz Kap sayfasindan dagilim raporuna bakiniz, belki iceriginde yatirim yapmak istemeyeceginiz fonlar bulunabilir.

Cok karisik geliyor ise hangi fon sepeti ise yazin burdan yardimci olurlar icerikleri hakkinda

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Neden olmasın, doları 18 den 11 liraya indirebiliyorlarsa 14 den 9 liraya da indirebilirler. Şu anda aralık ayındaki gibi yavaş yavaş yükselmesine izin veriyorlar sanki, tekrar büyük bir müdahale gelir mi diye düşünüyor insan. Ben de bunun için yüklü miktarda yerli ve yabancı fonlara giremiyorum bir türlü.
    gösterge faizi 14, mevduat 20'lerde zaten, kredi faizleri malum.. 600 baz puan arttırsa kafa kafaya gelicek. politika faizinin hükmü kalmadı bence. akıl mantık dışı her şey olacağından her senaryo masada.

3. Merhabalar herkese

FİL satmak istiyorum; stopaj indirimlerinden çok önce almıştım. Geçen gün burada sağolsun bilgili arkadaşlar satın yeniden alın dedikleri için.

Ama stopaj yine sıfır gözüküyor. Böyle bir şey olabilir mi Akbank mı saçmalıyor?

4.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    gösterge faizi 14, mevduat 20'lerde zaten, kredi faizleri malum.. 600 baz puan arttırsa kafa kafaya gelicek. politika faizinin hükmü kalmadı bence. akıl mantık dışı her şey olacağından her senaryo masada.
    AKP yandaşı ekonomist görünümlü tipler, mevduat faizlerinin artmasının sebebinin, her sene bu dönemde bankaların çok büyük TL likiditeye ihtiyaç duymalarından kaynaklandığını, bir dahaki ay patır patır faiz indireceklerini iddia ediyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam, MB faizi %9'a indirildiğinde, mevduat faizleri de çok kısa bir süre %9'da durup, %15lere uçmuşlardı.

5.  Alıntı Originally Posted by flowski Yazıyı Oku
    az bir artış yapsalar fazla işe yaramaz, bu kadar faize karşı söylemde bulunup yüksek miktarda artış yaparlar mı o da şüpheli ama artık her şey beklenir oldu, bir de faiz artırımı ile aynı anda arap tarafından dolar girişi falan olursa o zaman 10 liranın altına indirebilirler tabi birilerinin işine gelirse.

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Fon sepeti fonlarinin da iceriksel barindirdigi fonlar cesiti veya temasal olabilir. Iceriginde hangi fonlar olduguna dikkat ediniz. Hangi fon sepetine yatirim yapacaksaniz Kap sayfasindan dagilim raporuna bakiniz, belki iceriginde yatirim yapmak istemeyeceginiz fonlar bulunabilir.

Cok karisik geliyor ise hangi fon sepeti ise yazin burdan yardimci olurlar icerikleri hakkinda

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Merhabalar herkese

FİL satmak istiyorum; stopaj indirimlerinden çok önce almıştım. Geçen gün burada sağolsun bilgili arkadaşlar satın yeniden alın dedikleri için.

Ama stopaj yine sıfır gözüküyor. Böyle bir şey olabilir mi Akbank mı saçmalıyor?
    Fıl zaten para piyasası fonu olup, stopaj yok. Ama çok istiyorsanız stopaj ödeyebilirsiniz.

8. Fon sepeti ve değişken fonlarla ilgili olarak az bilen arkadaşlara şunu söyleyim ki bunlar çok öyle düşündüğünüz gibi yönetilmiyorlar.Bunlar genelde belli bir dağılımda giriş-çıkış ve artış/inişlerde portföy yönetim stratejilerine göre bir dengeleme yapıyorlar.Bazen VIOP işlemleri ile ek bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar.Öyle bu hafta hisseyi sıfırlayım dövizi artırayım gibi şeyleri çok yapmıyor/yapamıyorlar.Aktif olarak yönetilen benim takip ettiğim fonlar

IPB
    IJA
    GPG
    biraz da RPD var.

Diğerleri genelde belli dağılımlarda ufak tefek değişiklikler yapıyor.

Sayfa 201/1002 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •