Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop XXXIX

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    YKS de dereceyle girilen ve genelde teknik olan okullarda siyaset için bir biriniz yemezler.

Ama nerede eşşeği bağlasan kazanılan ve özellikle sözel okullarda siyaset için bir birini keserler.

Yani bir halt beceremeyen siyasi olarak saldırganlaşır.(sözlerim asla genel değildir ama istatistik olarak marjinalleşen yerlerin belli özelliği var)

12 ay önce 1 kontrat ne demek,nasıl poz. almam lazım diyerek ,ezik bir şekilde benden özel mesajla yardım isteyen KAŞAR gelmiş posta koymuş...VOB,kumardır diyerek 2-3 ay önce havlu atmış.

yerim senin o postanı.Ne kara trolleri sarma yapıp yolladım..muhakeme ve argumanlarımla çok ense traşı yapıp yolladım..bak dile kolay sadece vobda her gün aktif tam 15 yıl... ve +20 yıl bıst100

o konuyu kapatımm..birileri ISRARLA EKREM GÜZELLEMESİ YAPINCA ben de şunlar da var dedim..Birilerini KUSURDAN MÜNEZZEH KILINCA ,PUTLAŞTIRINCA ...ben de şunlar da hata yapmış demişsem ne ola?????????

EYYYYYYYYYYYYYYY vicdan sahipleri..şimdi ben mi suçluyum..konu kapanmış ve forum aslına rucu etmişken..sataşırsa gül mü atayım.

bazıları hiç akıllanmaz..EVİNİZ CAMDAN İSE BAŞKASINA TAŞ ATMAYIN.
    özelden viop sormuşluğum vardır. yalan değil. çok kişiye sordum.

ama kardeşim bu nasıl yazı yaw. bu nasıl yüzsüzlük. dolar long için düşünüyordum, beceremedim.

memleket battıktan sonra konut kredisi çekip onu hisse ile hedge etmişsem bu kimin suçu? devlete değil özel sektöre güvenmişim.

din din diye geziyorsunuz. o kadar imkanınız varsa 3 ay afganistan pakistan iran islam beldelerini bir gezin bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    özelden viop sormuşluğum vardır. yalan değil. çok kişiye sordum.

ama kardeşim bu nasıl yazı yaw. bu nasıl yüzsüzlük. dolar long için düşünüyordum, beceremedim.

memleket battıktan sonra konut kredisi çekip onu hisse ile hedge etmişsem bu kimin suçu? devlete değil özel sektöre güvenmişim.

din din diye geziyorsunuz. o kadar imkanınız varsa 3 ay afganistan pakistan iran islam beldelerini bir gezin bakalım.
    bu günkü konuşmalarda DİN kelimesi geçmedi.DİN ile ne ilgisi var.

bak konuyu bile unutmuşsun..KONU EKREMİN ,İNGİLTERE ELÇİSİYLE 2- 3 SAAT SÜREN YEMEĞİYDİ.

Ciddi bir muhakeme sorunu var..

gelip hakaret edersen fazlasıyla karşılığını alırsın..bu ne cüret..burada kimse bu şekilde konuşmaz.katılmaz,tersini söyler ,FARKLI DÜŞÜR. vs vs... ama İNSANCA VE MANTIKLI BİR ŞEKİLDE.

SONRA KARŞILIK VERİNCE ne oluyor..

İLK TAŞI ATAN HAKSIZDIR..konu kapanmış,üstelik bir siyasi eleştirilmiş. SEN BU SÖZÜ (ESKİ KAŞAR)SOKAKTA gördüğün birisine söyle bakayım ne oluyor..beyin ile dil arası kısa devre yapmamalı..

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Brent Crude Oil Preis
    ISIN: XC0009677409 WKN: 967740

90,04100 $/bbl.
    2,16100 (2,46 %)
    17:57:18 (bid)

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    hayat bir masaldı çocukken...

gökyüzü bir düğün alayı gibiydi..

herkes yardımsever herkes babayiğitti..

şimdi adam maslakta valesi işe gelmediği için imamoğluna laf sokuyor.

insanlığınız batsın..

o inandığınız allah ... *****n mezarına arabanı park ettirmesini iyi bilir.

de

yinede yok mu ya yalayacak kimse dersin..

cehehhenemin yokmu daha gönder dediği gibi..

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    BRENT
    89,56
    %1,54
    26/01/2022 17:00:45

BALTIK KURU YÜK ENDEKSİ
    1.343,00
    % -3,45
    26/01/2022 07:48:11

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Brent yükseliyor
    Kuru yük düşüyor...
    Hayırlı işler modeli....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    dün ısrarla saat 9 barında 2176 üzerinde long dedim..2181 kapattı oradan 40 puan gitti..2200-2196 arası kapandım(dönerken), dedim...

-sonra çanak olabilir ama 1975 üzerinde kapanırsa.olmadı..

-sonra ters canak KUVVETLİ(DİĞER PARAMETRELERE GÖRE): 1949 KIRILIRSA 1923

O KADAR YORUM YAP ,bunlara tez-antiz yapsa gücüme gitmez..takıldığı konuya bak.

ayarı verdiğimize göre

sorunyok..

iyi akşamlar.

din saplantısı olanlar yeri gelir sizleri akrep gibi sokar. bu hep böyledir.

12 ay önceki mesajı laf eder. ki benzer mesajı adam sanıp 5 kişiye yazmışsınızdır.

özel mesaj bile yazmayın kardeşler.

İMAMOĞLU

keşke allahtan o kadar korksanız
    audentes Fortuna iuvat

8. Bu özel mesaj konusunda daha önce bir kaç kişi daha böyle yaptı...
    Adı üstünde "özel" bunun her ne olursa olsun ifşa edilmesi ne kadar etiktir...!

Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •