Sayfa 201/651 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Con Ahmet’ in devridaim makinesi.
    Who, baby, Who Will Save The World?

HALKB günlük, geçen 1 tavanı vardı dün ve bugün 1,5 oldu, kaldı bir tavanı ÜÇBUÇUK yapmaya,

o ne lan tavandan eksimi kapatacak
    tavana gidecek diye dalanları perişan ettiler

4.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    o ne lan tavandan eksimi kapatacak
    tavana gidecek diye dalanları perişan ettiler
    Sn. pozitif, şu ergen ikonlarla yaptığınız boş yorumlar gerçekten gına getirdi. Varsa teknik, temel bir yorumunuz yazın. 3.5 beklediğiniz hisse 9 olmuş, hala perişan olduğumuzu iddia ediyorsunuz.

koskoca bankanın haline bak şebek gibi oynatıyorlar
    kimse sizden tavan istemiyor endeks kadar gitmeniz yeterliydi
    endeks 400 bine geldi hala dansöz gibi kıvırtıyorsun
    yazık çok yazık gerçekten

Alıntı Originally Posted by damedoz Yazıyı Oku
    Sn. pozitif, şu ergen ikonlarla yaptığınız boş yorumlar gerçekten gına getirdi. Varsa teknik, temel bir yorumunuz yazın. 3.5 beklediğiniz hisse 9 olmuş, hala perişan olduğumuzu iddia ediyorsunuz.
    daha öncede söyledim teknik temel anlamam bu piyasada öğrendiğim bişey varsa her şeyin algıdan ibaret olduğu hedefinde ısrar ve satış noktasının önemli olduğudur
    3 buçuğa gelirse alırım ama gelmezse almam sana tavsiyem rahatsız oluyorsan yazılarımı okuma
    ben 2,5 yıldır taşıdım bu kağıdı kan kusturdu çok şükür sattım fakat bu kağıdın rezilliğini tüm aleme haykırmaya devam edeceğim
    güzel ülkemin güzel bankası ne halde içim kaldırmıyor böyle olmamalıydı
    çıkıp ne bir banka yetkilisi ne bir devlet büyüğü bankanın mahkemesinin ne aşamada olduğu ile ilgili en ufak bir konuşma duydunuz mu yatırımcıyı koruma adına bişey yaptıklarını gördünüz mü paramızla dolar almadık faize yatırmadık tüm dünyada varlıklar kat kat artarken devlet eliyle dolandırıldık
    sen 9 liraya razıysan seni ihya ediyorsa hayırlı olsun güle güle harca

Alıntı Originally Posted by ROULETTE Yazıyı Oku
    Hemde ne yazık oldu
    3.5 tan aldığımda burdan paylaşacağım kime yazık olacak göreceğiz endeks 400 bine geldi neyin kafasındasınız endeks bide dönerse bak cümbüşe bırak 3.5 u jp nin hedefine bile hasret kalırsınız

8. Psikopat bunlar, ben daha fazla kalamam burda
    adios
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 201/651 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •