Açıklanan 27Şubat - 5Mart 2021 haftalık vaka tablosuna göre;
[emoji838]Düşük risk il sayısı :10
🟡Orta risk il sayısı : 23
🟠Yüksek risk il sayısı : 22
[emoji837]Çok yüksek risk il sayısı :26
Açıklanan 27Şubat - 5Mart 2021 haftalık vaka tablosuna göre;
[emoji838]Düşük risk il sayısı :10
🟡Orta risk il sayısı : 23
🟠Yüksek risk il sayısı : 22
[emoji837]Çok yüksek risk il sayısı :26
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Binali Yıldırım: Amerika ve AB'nin milli geliri küçülürken Türkiye büyüdü
https://tr.sputniknews.com/politika/...urkiye-buyudu/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
"Akademik çevrelerde çok ses getiren Stratejik Derinlik adlı bir kitabınız var" diyerek söze başlayan Buket Aydın, "Çok değişik bir şey anlatmak istiyorum" diyerek Yunanistan'a gittiği sırada bindiği takside Ahmet Davutoğlu'nun kitabını gördüğünü söyledi.
Buket Aydın, "Taksiyi kullanan beyefendiye sordum. Bu kitabı mı okuyorsunuz? Tabi İngilizce çevirisiydi, Yunanca değil İngilizce. Şoför evet dedi" diyerek anısı anlattı.
Davutoğlu Buket Aydın'ın sözünü keserek, kitabın İngilizce baskısı olmadığını söyledi.
https://cumhuriyet.com.tr/video/buke...-dustu-1818569
Bu kadin artik sokaga cikmaz herhalde.
Yalan olur da, bu kadar mi olur.
Bu kadini sahit yaz, hani gizli taniklar var ya, onlardan.
KK duman olur valla..![]()
ahan yazın şuraya bugün ankaradaki trafik avmlerdeki ana baba günü yoğunluk hatta yemek yeme yerlerinde millet masa bulamadığından yemek yiyenlerin başında bekleyerek onlar kalkınca oturmalar bize muhakkak çok yüksek risk oalrak dönecektir 10 gün sonra.
sitelere mobilya bakmaya gittik sitelerin trafiği kitlenmişti 2 mağazaya bakıp adeta kaçtık oradan
bir halt olacağı yok.
Ayhan Abi Normal zaman isikta beklemenin olmadigi yerde 5 adet yesil isik bekledim bugun .
Restoran ve Cafeler %50 ile felan calismiyor %100,masalar tikis tikis s , %50 kapasite calismalari bu ise %100 oldugunde herhalde masanin ustune bir masa daha koyarlar
yeniden kapanma gelirmi bence gelmez ama yeniden kapanma gelirse bu sefer gercekten ortalik cok karisir
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri