Sayfa 202/898 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. bazen böyle yapıyolar sasaya

2. İyi akşamlar sasa ,

Zaman ve sabır.

X Hisse şirketi : şirket karlı ise , yatırımları dewam ediyor ise , kısa/uzun vade borçlarımı yapılandırıyorsa , patron sağlam ve GÜVENİLİR ise ; Bizler de yatırımcı olarak yatırım yaptığımız şirketi incelemiş ve karar vermişsek ; ötesi demle çayını iç keyifle…..

Bazen gidilen uzun yolda , inişler , çıkışlar , engebeler olabilir. Sasa da geçmiş yıllarda da yataya sarmalar , tabanlar ve tavanlar olmuştur.

Herkese bol kazançlar.
    Saygılar.
    Beetlejuice

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Birkaç ay sonra veya mart-nisan yine gel
    Olur yine gelirim SASAn sarmalina.herkezin gözü burda zaten.forumda Twitter'da vs.ben gelmesemde ziyaretçiler çok olur...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    73 tl demek 7 taban daha demek...
    Pazartesi son tabanı , Salı döner bence ..

5. forumda ve dışarıda yorumları okuyorum. hisseyi alamayıp da yan gelen nefretçi troller bolca. bizim millet şeeerroo, kıskanç, hizipçi millet.
    SASA müthiş bir şirket arkadaşlar. 3-5 taban düzeltme sizi üzmesin. eski performansını yakalayacaktır.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

6. buraya yazan elinde tek lot olmayan 1 yıllık borsacılar Halil Buhur hocadan daha iyi biliyorlar zaten hızlı yükselişin düzeltmeside sert oluyor işte

https://twitter.com/yuxelssr/status/1593681401018290177

7. Eskiden bu hisse. net yazarları akıllı uslu adamlardi. Şu Sasa forumunu onuyunca sanki investing forumlarını okuyor gibiyim. Gaza getirenler, patron saglamcilar, biz guveniyoruzcular falan...
    hele bir dangalak yazmış borsa ile piyasa değerinin ne alakası var diye..
    Adım adım opecekler bu ve diğer saçmalıklarda.. bademgillerin oyunlarına hosgeldiniz. şimdi lincleyebilirsiniz beni tarikat mensupları, şebeke mensupları...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Son iki gündeki düşüş, aşağı yukarı sabancı holdingin piyasa deperi kadar.
    ilginç geldi bana.

Sayfa 202/898 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •