Bu ülkenin......bu halkın.....kaderi bu olmamalıydı....!!!!!!!!!!!!!!!......??????
100 yıl önce ülkeyi kuran insanın eğitimi.....öğretimi.....vizyonuna bak.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....?????????......
Birde bugün ülkeyi yöneten kasımpaşalı.....TAYYİP ERDOĞAN'A......!!!!!!!!!!!!!!!!.......???????????. .....
Bizleri affet.....GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Son 3 günü değerlendirirsek bademler değişik oyun taktiği yaptılar bu bilanço dönemi , hızlı soluksuz yukarı alıp bilanço dönemini önceden fiyatlamış gözüküyor piyasa,önemli olan önümüzdeki süreçeteki oyun planlarımızda bu durum yeni strateji yaratır bana göre ,
gundi sormuştu pıst 100 beklentimi bilanço dönemi için 3900 beklentim demiştim , 4000 bölgesi geçilemedi , yeni hikaye , taze para gerekli bu yüzden seçime daha zaman var bu yüzden oyun testereye döndü , bu süreçte tahta bazlı hareketler beklemek gerek bana göre .
hayırlı tatiller.
.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP), BIST 30 Endeks vadelerarası strateji emirlerinin alt fiyat limitinin hesaplamasında kullanılan k değeri bugün için 26'dan 52'ye çıkarılmıştır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
''Burası düşmez,düşse bile hemen kalkar'' algısı-güveni shortçular için mazot oluyor.
Bu sadece düzeltmemi yoksa %20 lik düşüşün başı mı?...KİMSE BİLEMEZ..onun için sistemlere tabiyet,özellikle bu zamanlarda önemli.
Agresif short devam..ama 2 sistemden birisi bile al derse,POZ. KAPANIR.
Yer İmleri