Sayfa 202/900 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 7195 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    O da asansör hisse. Yine ne varsa Gesan'da var. Gün içinde almadan edemedim��

Ne Gesan'dan ne de buradan kopamıyorum��

Bu hafta arz onayı beklentisi arttı. En geç yarın kapanısa dogru bu beklentinin hisseye yansımasi olacağına inaniyorum. Kesinlikle Gesan'in hakkı ve ederi mevcut konjonktürde şimdikinden daha fazlası.

Kendimi Keko iyimserliğinde hissediyorum ama bu hissenin yeniyıla ciddi bir atak yapmış şekilde gireceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Özellikle Cuma kapanış sonrasına kadar buradaki hava dağılacak Allah'ın izniyle. "İyi ki de Gesan'dayız" diyeceğiz inşallah.
    Ömür sattın mı alfası ah ömür ah !! İlk düzeltme de dökülüyorsun hemen ,,spek ağacı sallıyor ılk aşağı düşen sen oluyorsun !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ömür sattın mı alfası ah ömür ah !! İlk düzeltme de dökülüyorsun hemen ,,spek ağacı sallıyor ılk aşağı düşen sen oluyorsun !!!
    Yakaladın beni😆😆

Tavandan sattım ama😇

Sana açık olacağım Kwon, borsa maceram yaklaşık 2 ay oldu. Bana sorsan yıllar gibi geçmiş ve inanilamz şey öğrenmişim.(Öyle olmadığını biliyorum tabi)

Ama simdilik en önemli şey şu oldu: Psikolojimi yönetemeyeceğim hisselerle şu an işim olmamalı!

Alfas ne zaman stabilite kazanirsa ben o vakit girmeliyim. Çünkü süreci yönetebilecek deneyimim yok. Haa dün tabana gidince de satmadim ama bugün hemen tavan olunca da "cidden" ürktüm.

3. Ayrıca sen akıllı adamsın. Fırsat trenine erken binmeyi biliyorsun. O yüzden sarsıntılar seni fazla ırgalamıyor. Bense "hisseye" kesinlikle inaniyorum ama hep aklimda "Ya çok geç bindiysem" sorusunu atamiyorum aklimdan.

O yüzden zigzaglar çiziyorum. Gözümün önünde bana "işte bu" dedirten onca rasyo,beklenti v.s bu "psikolojiyi idare edememe" zaafımdan ötürü bir hiç oluveriyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Yakaladın beni����

Tavandan sattım ama��

Sana açık olacağım Kwon, borsa maceram yaklaşık 2 ay oldu. Bana sorsan yıllar gibi geçmiş ve inanilamz şey öğrenmişim.(Öyle olmadığını biliyorum tabi)

Ama simdilik en önemli şey şu oldu: Psikolojimi yönetemeyeceğim hisselerle şu an işim olmamalı!

Alfas ne zaman stabilite kazanirsa ben o vakit girmeliyim. Çünkü süreci yönetebilecek deneyimim yok. Haa dün tabana gidince de satmadim ama bugün hemen tavan olunca da "cidden" ürktüm.
    Burası Yerı değil ama son kez alfasla ılgılı yazayım !!

Alfas gibi hısseler stabıl olmaz , olsada üç beş gun en fazla ,,

Böyle hısseler kupon hıssedır , ıyı yerden alıp bekleyebılırsen büyük balığı böyle hısselerde yakalayabılrsın !!

Gesanı 25/30/40 lardan alanlar kazandı 250 den alanda kazanacak ama hıcbır zaman 25 TL den alanın sağladığı getıriyı sağlayamayacak !! Doğru orantı yanı !!

Hep dıyorum gesanı 25/30 TL den almasam bu fıyatlardan gırış yapmazdım !!,, onun yerıne europower, alfas, astor gıbı bu sektordekı yenı şirketlerı kovalardım!!!

Bende de gesan var ama eskıye nazaran 1/4 e düşürdüm !!! Hayırlısı hepımiz için !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Burası Yerı değil ama son kez alfasla ılgılı yazayım !!

Alfas gibi hısseler stabıl olmaz , olsada üç beş gun en fazla ,,

Böyle hısseler kupon hıssedır , ıyı yerden alıp bekleyebılırsen büyük balığı böyle hısselerde yakalayabılrsın !!

Gesanı 25/30/40 lardan alanlar kazandı 250 den alanda kazanacak ama hıcbır zaman 25 TL den alanın sağladığı getıriyı sağlayamaz !! Doğru orantı yanı !!

Hep dıyorum gesanı 25/30 TL den almasam bu fıyatlardan gırış yapmazdım !!,, onun yerıne europower, alfas, astor gıbı bu sektordekı yenı şirketlerı kovalardım!!!

Bende de gesan var ama eskıye nazaran 1/4 e düşürdüm !!! Hayırlısı hepımiz için !!
    Ben yeni yeni oltaya yem takabilmeyi öğrendim sayılır. Hangi saatte,nerede ,hangi yemle... diye diye adım adım balık tutmayı öğreniyorum.

Ama olacak inaniyorum. O kadar fazla parametre var ki aklım almıyor. Her gün bir önceki günden farklılaşiyorum.

Laf aramizda buradaki absürt çekişmelerim bile ciddi bir deneyim oluyor.

Ama iş gelip şuna çatıyor: "Sabır!". Onu nasıl öğreneceğim,bilmiyorum. ALLAH büyük diyorum.

6. Yarıdan fazlasını sattım teknik olarak trend dibinde, trend dibinden tepki verirse diğer biraz daha satarım. Biz küçük yatırımcıları döktü bakalım derdi bizmiymisiz?

Yolu açık olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Yarıdan fazlasını sattım teknik olarak trend dibinde, trend dibinden tepki verirse diğer biraz daha satarım. Biz küçük yatırımcıları döktü bakalım derdi bizmiymisiz?

Yolu açık olsun.
    Ben kaç defa gittim ama hemen sonra geri geldim. Yarın halka arzın fiyatlaması başlayacak muhtemelen. Yeter ki KAP falan atmasin şirket😆

Yani zaten önceden bitmiş bir işi "resmileşti" ayağına sırf coşku vermek için paylaşmasin zira piyasa buna gerçekten çok fena tepki vermeye başladı.

Ya okkalı bir KAP ya da kesinlikle hiçbir paylaşım olmaması!
    Gerisini seyret😇 (Tamam biraz iddialı oldu ama birazcık da böyle olsun)

8. Aralik ayinda yatirim fonlarinin 370bin lot ,emeklilik fonlarinin 238 bin lot sattığını ,infonun ise sadece 53 bin lot sattigini biliyormuydunuz.bu fonlar her yil aralik ayinda ,bir cok hissede yilsonu bilancosunda karlarini gosterebilmek icin satış yaparlar.bu fonlarin ocak ayinda geri donduklerini yilbasi rallisi olarak tanimlanan islemlerden anlayabilirsiniz.citibank in ise 408 bin lot aldığını bunun bu qyki alanlarin yuzde 40 ina tekabül ettigini bilmek istersiniz diye düşündüm. Bu bilgiler takas verileri olup yorum ve degerlendirme tamamen size aittir. Not; bu fonlarin elinde son iki gün işlemleri bilinmemekle birlikte 395 bin lot bulunmaktadir. Bunlarin hepsinin satılacağı anlami cikarilmamalidir.

Sayfa 202/900 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •