Sayfa 204/999 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    iyi yapmissin ..ben bu yasa geldim mach 3 kullanmadim bir kere migrosta kampanyavardi 5 liraya aldim bir kartus bir makine...cok hosuma gittti sakalim da gur degil 15 kere oldum yag gibi güdiyor dedim bu nasil is ...sonra 18 li mach3 aldim hepsiburadadan kampanyada ..aha bir taktim 5.cide basladi keserken cekmeye sakali korlenmis yani ...rezalet yani gillette nin bile demek böyle dandigi oluyormuş.
    Son bir yıldır kalitesinde düşüş olduğunu ben de tecrübe ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Size bir puf noktasi:
    Tras bicaginin cabuk korlenmemesi icin soguk su ile tras olun.
    Tras tasinin icine soguk su koyun ve tras olurken arada bir onunla yikayin.
    Kesinlikle sicak su kullanmayin.
    Bu kiyagimi da unutmayin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yahu iste ortalama dusurme. Sali 5 tl ye duserse ne yapacaksin, dusmeyecehini garanti edebilir misin

Bak sana soyle ornek vereyim

Maliyetim 5.27 ve elinde 50k dolar olsun

Diyelim 5 53 den bir 50k daha aldin.

Senin maliyetin bu durumda 5.40 oldu

Fiyat 5.53 ve senin maliyetin 5 40

Yani su anda 13 bin tl kardasin. Oh mis

Diyelim 5 40 a geldi ve satarsin kendini korursun

Ama maliyet dusurursen zararin katlanabilir

Unutma dusen bicak tutulmaz.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ya yukari igne atarsa p.tesi? Vay arkadas ne yapacagimi sasirdim. O zamam pozisyonumu koruyorum.

Peki hocam ort 5.27 demistim. Sence p.tesi yukari atarsa cikmalimiyim yada kaca kadar beklemeliyim? Gunluk faize donmek istiyorum ama bi yandan da yukari igne atsin cocugun okul parasi ciksin istiyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya yukari igne atarsa p.tesi? Vay arkadas ne yapacagimi sasirdim. O zamam pozisyonumu koruyorum.

Peki hocam ort 5.27 demistim. Sence p.tesi yukari atarsa cikmalimiyim yada kaca kadar beklemeliyim? Gunluk faize donmek istiyorum ama bi yandan da yukari igne atsin cocugun okul parasi ciksin istiyorum...
    Ooo webster dolar hatun sarmalindan cikmissin birde okul parasini cikarma sarmalina girmissin yine haram geceler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Size bir puf noktasi:
    Tras bicaginin cabuk korlenmemesi icin soguk su ile tras olun.
    Tras tasinin icine soguk su koyun ve tras olurken arada bir onunla yikayin.
    Kesinlikle sicak su kullanmayin.
    Bu kiyagimi da unutmayin.
    Syg,
    sicak su celigi koreltiyorda soguk su neden koreltmiyor?

teknik mantigini merak ettim

bu arada tras kopugu sicakta adam gibi kopuruyor yani biri soguk biri sicak nasil olacak bu is?

Ahmetg Guest
    vaybe zamlara bak

#ataturkhavalimani
    Merhabalar, su an Ataturk Havaalani’nda ucagimi bekliyorum. Duty free’de calisan birkac kisi ile konustum. Kesin olmamakla beraber Ataturk Havaalani 28 Subat’ta kapanacakmis. 3 gun aradan sonra 3 Mart’ta yeni havaalanindan ucuslar kaldigi yerden devam edecekmis. Ayri ayri birkac kisi de ayni tarihi verdi ama hepsi de kesin degil cunku yeni havaalani bircok acidan hazir degil dediler. (Ornegin tren yok hala, shuttle’lar ile idare etmeyi planliyorlar!) Ote yandan bu belirsizlik hepsini bezdirmis. Ataturk’un sadece flag carrier’a verilme gibi bir durumu var mi dedim. Malesef yok burasi tamamen kapanacak dediler. Yerine park yapilacagina da herkes suphe ile yaklasiyor malum�� Annem ve teyzemin Nisan’da Ataturk’ten ucusu vardi. Ne olacagi konusunda henuz bir fikrimiz yok.
    Ote yandan bugun Osmangazi Koprusu’nu kullandim. 31 Aralik gunu gecerken 75TL odedigim bedele bugun 107TL verdim! Meger 31 Aralik gece yarisi zam gelmis. %40+ zam! Avrasya Tuneli’ni de 26’dan 33’e cikarmislar bir gecede ama nasil olduysa halk laf edince geri 26’ya cekmisler. Tabi ki secimlere kadar.
    Kusura bakmayin uzun yazdim ama yakinda gelecek varsa diye bilgilendirmek istedim.

Ahmetg Guest

8. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sicak su celigi koreltiyorda soguk su neden koreltmiyor?

teknik mantigini merak ettim

bu arada tras kopugu sicakta adam gibi kopuruyor yani biri soguk biri sicak nasil olacak bu is?
    Genlesme soguma meselesi aslinda metal genlesme sonrasi bire bir mikro bazda ayni forma tekrar girmiyor tabi hangi sicaklik araliginda randiman verir onu bilmiyorum ve ilk trasta da celigin ustundeki mikro capaklarin gittigi en iyi trasin ikincisi olduguna dair iddialarda var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : Batman; 02-02-2019 saat: 20:03.

Sayfa 204/999 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •