Sayfa 205/237 İlkİlk ... 105155195203204205206207215 ... SonSon
Arama sonucu : 1893 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Xu030 endeks

bu bilgilerim.....

25 yillik GEOPOLITIK CYCLE lar kitabimdandir......
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    AMRIKI....bundan 24 yil oncede bir CISIM firlatmisti.....bahceli o cisimi kapip....ERKEN SECIM deyip....basbakan yardimcisi oldugu ECEVIT HUKUMETINI yikmisti......

iktidar....artik muhtar dahi olamaz denilen....TAYYIP ERDOGAN a verilmisti.....

simdi....KIME VERILECEK....

bunu tabii ki....turkiyenin onumuzdeki 25 yilda GEOPOLITIGINI tayin edecek olan AMRIKI verecek....VERDI....BENIM 3 TAHMINIM VAR....

yaz derseniz yazarim.

bunlar....suanda gundemde olanlar degil.
    merakla bekliyorum...

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu bilgilerim.....

25 yillik GEOPOLITIK CYCLE lar kitabimdandir......
    bu kitap neyi icerir.....

1....birinci 25 yillik cycle.....1925 ila 1950 arasi....LAIKLIK.....kuva-i milliye iktidari......

2....ikinci 25 yillik cycle.......1950 ila 1975 arasi....NATO.....ve kurumlarinin turkiye ye yerlesmesi....her yere....

3....ucuncu 25 yillik cycle.....1975 ila 2000 arasi....YESIL KUSAK(ISLAMLA)....sovyetler birliginin kusatilmasi....

4....dorduncu 25 yillik cycle.....2000 ila 2025 arasi....BOP PROJESI....uygulamasi.....sunni islamin kullanilmasi....

5....besinci 25 yillik cycle.......2025 ila 2050 arasi.....DOLARIN KORUNMASI PROJESI....ayrisma ve izolasyonlar....gumrukler....ABRAHAM ANLASMALARI....iran i da iceren.....ISRAEL in liderligini yaptigi bir ortadogu....yaratilmasi....tumu israel ile barisik ve emrinde....tek sorun IRAN....o haric herkes israel ve liderligini kabul etmis durumda....ULKEMIN YENI DONEMINI YONETECEK....yoneticiler ve guruplar secildi.

DEVLETLERIN HAYATINDA.....25 YIL....1 UZUN YIL DEMEKTIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Senin olayları anlamanda bir sorun var. Akıl tutulması da olabilir. Neresini düzeltsek bilmiyorum. Not cehapeli değilim hatta anti patim bile vardır. Ama yiğidi öldür hakkını yeme.
    size katilmiyorum Ozan Bey dogru bir noktaya parmak basmis.

Mesela icerden bakinca Turkiyede patir patir her an kadin olduruluyor, dunyada kadin olmak icin en guvensiz ulke zannedebilirsiniz.

istatistiklere bakiyorsun, Nufusu 50-60 milyondan fazla olan tum ulkerelere yakin istatistikte kadin olduruluyor, nerdeyse Almanya sayilarinda hatta ABD sayilarindan az.

Tek farkla, Turkiyede olen her kadini sanki hukumet oldurmus gibi algi yaratiliyor, Turkiyede her afette oleni devlet oldurmus gibi algi yaratiliyor.

Ben Hatay depremini birebir deneyimledim, oncesi ve sonrasi, Istanbuldan-Ankaradan-Izmirden sallayanlara bomba atasim geliyordu

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    AMRIKI....bundan 24 yil oncede bir CISIM firlatmisti.....bahceli o cisimi kapip....ERKEN SECIM deyip....basbakan yardimcisi oldugu ECEVIT HUKUMETINI yikmisti......

iktidar....artik muhtar dahi olamaz denilen....TAYYIP ERDOGAN a verilmisti.....

simdi....KIME VERILECEK....

bunu tabii ki....turkiyenin onumuzdeki 25 yilda GEOPOLITIGINI tayin edecek olan AMRIKI verecek....VERDI....BENIM 3 TAHMINIM VAR....

yaz derseniz yazarim.

bunlar....suanda gundemde olanlar degil.
    1-Selcuk Bayraktar (Sivil kimlikle ABD ucak gemisine, ABD savas ucagiyla girip, komuta koskune cikmak herkese nasip olmaz)
    2-Bunu kendime sakliyorum
    3-Supriz: Sinan Ogan (kendisine bunun sozu verildigi icin cekilmis olabilir) zira kendisi hem Turk hem de SII. Turkiyede hedeflenen konsolidasyonu yurutmek icin cok iyi bir aday

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bu kitap neyi icerir.....

1....birinci 25 yillik cycle.....1925 ila 1950 arasi....LAIKLIK.....kuva-i milliye iktidari......

2....ikinci 25 yillik cycle.......1950 ila 1975 arasi....NATO.....ve kurumlarinin turkiye ye yerlesmesi....her yere....

3....ucuncu 25 yillik cycle.....1975 ila 2000 arasi....YESIL KUSAK(ISLAMLA)....sovyetler birliginin kusatilmasi....

4....dorduncu 25 yillik cycle.....2000 ila 2025 arasi....BOP PROJESI....uygulamasi.....sunni islamin kullanilmasi....

5....besinci 25 yillik cycle.......2025 ila 2050 arasi.....DOLARIN KORUNMASI PROJESI....ayrisma ve izolasyonlar....gumrukler....ABRAHAM ANLASMALARI....iran i da iceren.....ISRAEL in liderligini yaptigi bir ortadogu....yaratilmasi....tumu israel ile barisik ve emrinde....tek sorun IRAN....o haric herkes israel ve liderligini kabul etmis durumda....ULKEMIN YENI DONEMINI YONETECEK....yoneticiler ve guruplar secildi.

DEVLETLERIN HAYATINDA.....25 YIL....1 UZUN YIL DEMEKTIR....
    dogru ama hafif yanlis kuzu agabey. Cyclelar 10 yillik olmasi bana gore daha dogru.

RTE ilk cycle = 2003 - bitmesi gereken tarih 2013 idi

RTE gitmeyi reddetti, hem GEZI olaylari hem 17-25 Aralik olaylari hem FETO ters dusmesi 2013 te basladi. Ayni zamanda dolar bazinda zirvemiz, faiz bazinda diplerimiz de o zamanlardir kabaca.

RTE 2013-2023 arasini ABD ile kavgali gecirdi.

7.  Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    size katilmiyorum Ozan Bey dogru bir noktaya parmak basmis.

Mesela icerden bakinca Turkiyede patir patir her an kadin olduruluyor, dunyada kadin olmak icin en guvensiz ulke zannedebilirsiniz.

istatistiklere bakiyorsun, Nufusu 50-60 milyondan fazla olan tum ulkerelere yakin istatistikte kadin olduruluyor, nerdeyse Almanya sayilarinda hatta ABD sayilarindan az.

Tek farkla, Turkiyede olen her kadini sanki hukumet oldurmus gibi algi yaratiliyor, Turkiyede her afette oleni devlet oldurmus gibi algi yaratiliyor.

Ben Hatay depremini birebir deneyimledim, oncesi ve sonrasi, Istanbuldan-Ankaradan-Izmirden sallayanlara bomba atasim geliyordu
    Ben cehape çok düzgün bir parti düzgün işler yapıyor vs demiyorum. Olsa şimdi iktidardı ban göre. Ama akp şuçu hep başkasına atıyor. Çoğu suçunu burda yazmaya yürek lazım. Silivriye gidersin. 50 yaşındayım sizin anlama ve anlatmada sıkıntınız var. Ülkedeki tüm konuları muhalefet eleştirir siz doğru veya yanlış dersiniz. Misal Kadın cinayetleri ülkelere göre benzer rakamlar olabilir peki cinayet sebepleri aynı mı? Sen sebeplere kapı açarsan muhalefet eleştiremez mi? Neyse Allah size feraset versin bu gidişle daha çok kötüye gideriz tabi sizlerinde katkısıyla.

8. coşkuda realize ettim pozisyonların önemli kısmını, biraz durulur mu bakalım

teknik olarak zirvelerdeyiz, pat diye geçmez inşallah

Sayfa 205/237 İlkİlk ... 105155195203204205206207215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •