Sayfa 205/999 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by firklover Yazıyı Oku
    Bu nasil forum yahu makro ekonomi başlığında traş bıçağı, mezarlar,Kredi kart avantajları vs konuşuluyor. Çöp olmuş bu konu.
    Haftasonu tatil sebebiyle.

Guzel bir sey. Farkli konularda gorus alisverisi yapiliyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya yukari igne atarsa p.tesi? Vay arkadas ne yapacagimi sasirdim. O zamam pozisyonumu koruyorum.

Peki hocam ort 5.27 demistim. Sence p.tesi yukari atarsa cikmalimiyim yada kaca kadar beklemeliyim? Gunluk faize donmek istiyorum ama bi yandan da yukari igne atsin cocugun okul parasi ciksin istiyorum...
    Ben asil senin hanima aciyorum webster. [emoji1]

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Haftasonu tatil sebebiyle.

Guzel bir sey. Farkli konularda gorus alisverisi yapiliyor.

Zaten nasil bir orana acsa forumdaslar hafta sonu bile oran bekleniyor ne guzel cay muhabbeti oluyor arada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Webster hic alakadar oluyor mu tras bicagiyla kirli sakal takiliyor kanepede :D

5. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    ayda 10 15 bin harcamaya yillik 2000 tl parapuan kazanmak mumkun degil kazanamazsınız .yazan sallamis ..cok dustu puanlar ..ha ne olur bazi banka uygulamalarında puanlar seyahat ve ucak bileti harcamalarında değerleniyor.misal 100 tl para puan varsa bilet alirken 200 tl olarak hesaplaniyor.
    Yılbaşı Sevgililer anneler günü Ramazan aylarında en az 100 tl oluyor arada başka kampanya ile 600 olur yılda tek kartla .

5 kart olsa 3000 yapar .

Üstelik altın alarak banka hesaba çekebileceğiniz direk harcama da direk para biriktirirsiniz yatırım yapmış olursunuz

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Zaten nasil bir orana acsa forumdaslar hafta sonu bile oran bekleniyor ne guzel cay muhabbeti oluyor arada

Açlıktan değil güzel kardeşim. Hafta içi oldukça yoğun çalıştığımız için anca haftasonu giriyoruz.

7. Banka o verdiği puanın kat be kat ya senden çıkartır ya da alışveriş yaptığınız işyerinden.

Yani diyelim ki senden çıkaramadı iş yerinden çıkardı. İşyeri de mecburen sana geçirir.

En iyisi alışveriş yaparken nakit “cash” para ile %5 indirimli alışveriş yapmak.

Şimdiye kadar bir sürü işyeri ile şu konuşmayı yapmışımdır? Nakit indirimi yaparsan nakit vereyim bankaya vereceğin komisyon bana kalsın, sende paranı almak için 1 ay bekleme.

Büyük zincirler hariç kabul etmeyen olmadı teklifimi.

Parayı aylık harcayacağın kısmını likit fonda tut.

Nakit alışveriş yapın. Bonusu puanı kim takar. Nakitte en az %5 en çok %10 indirim cepte nakit indirimi.

Daha bugün yaşadığım örnek. Fıstıklı baklava kg 80 TL dedi. Nakit 72 olur mu dedim? Tamam dedi. Al sana %10 bonus puanı. :-)

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Benim senelik kazandigim puan 3000-3500 lira civari, aidatsiz kartlar bunu vermiyor, bugun sadece kendisine senelik 70 80 bin tl ekstre gelen adam bile cok rahat 1000 tl puan biriktirir.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Vay be. Evli ve cocuklu biri olarak kadin milletine acinmamasi gerektigini bilmemeniz beni eshefle sasirtti hocam...

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Webster hic alakadar oluyor mu tras bicagiyla kirli sakal takiliyor kanepede :D

Kanepeye izim cikiyormus diye yerde yatiriyor. Kanepe sansimizida kaybettim be hocam
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 205/999 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •