Ayrıca Big dayu kime zararı oldu.... hiç kimseye aksine faydası oldu yazılarıyla....
İyi niyetli gördüm şahsen... Allah doğru olanların yardımcısıdır.... yeterki niyetiniz Allah'ın rızası olsun...
Ayrıca Big dayu kime zararı oldu.... hiç kimseye aksine faydası oldu yazılarıyla....
İyi niyetli gördüm şahsen... Allah doğru olanların yardımcısıdır.... yeterki niyetiniz Allah'ın rızası olsun...
Bilançolar iyi gelmiyor. 2023 de 2022 deki kadar kar edecek şirket sayısı çok azdır. Marketçileri iyi bekliyorlar ama orada hayal kırıklığı olacak kol gibi asgari ücret zammı marjları bitirir, ocak fiyat sabitleme şubat deprem ile geçti zaten.
En iyi DOAS bilançosu gelir ama orada da patron problem. Talebin öne çekilmesi vs.derken ciddi bir fiyatlama yapmaz gibi.
ISMEN iyi gelebilir yine ama aracı kurumların son iyi çeyreği bu çeyrek olacak gibi duruyor
EREGL , KRDMD tarafında herkesin tüyleri ürperecek bu adamlar neden temettü vermedi sorusunun cevabı gelecek kol gibi zararlar.
SISE de 4.çeyrek marjlar çok daralmıştı enerji maliyetleri yüzünden. Bu çeyrek hem enerji düştü hem EURO değerlendi. Ama ücret zamları bu etkileri nötrleyebilir yine 4.çeyrekteki gibi marjlar gelirse orayı da üzerler
THYAO iyi bir çeyrek geçirdi ama bağışlar ve maaş zammı + personel bonus ödemeleri orada da sorun yaratacak gibi. Yine de yılın geri kalanında THYAO diğer şirketlere göre daha iyi performans gösterir. Pair tradede long için mantıklı.
EKGYO konut satışları düştüğü için yine kötü geleceklerden
PETKM den de bir hayır gelmez
TCELL TTKOM tarafı geçen çeyreklere göre ciroyu arttırır ama enflasyona ezilmeye devam
GSDHO gemi marjları çok geriledi orası da sıkıntı
ODAS, AKSEN düşen enerji fiyatları orayı da törpüleyecek
Çimento grupları iyi gelir havalar iyi olduğu için mevsimsellik azdı. Enerji fiyatları düşmesine rağmen çimento karteli zamlara devam etti. Çimentolar için olumluyum.
Aklıma gelenleri yazdım.
Haziran vade teorik kac acaba?
5322 aynı altıns1 gibi yüksek makasla vadeye başladık.şu makasla
Lönk cetonu atmak cesaret ister
Ben sanal takıldığım için rahat rahat atıyorum cetonu alper
Hamdım Piştim Yandım
Çok iyi kar etmiştim..Nisan vade az alıp trade edeyim dedim son 40 dk da çok sert verince karın yarısı gitti.. bende Ağustos vadeyi dipten aldım verdim bir kaç defa durumu kurtardım... şükür.... paçal ara ara yapmak iyi oluyor. Gerçi viop için paçal önermeyen olabilir forum da ama bazen ben öyle kurtarıyorum...
Yer İmleri