Sayfa 206/208 İlkİlk ... 106156196204205206207208 SonSon
Arama sonucu : 1657 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Vay vay vay ortağın güzelliğine bak.
    Mal satan patronlara bak birde buna bak..
    Boşuna ortak olmadık.

2. Taşıttılar

Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Vay vay vay ortağın güzelliğine bak.
    Mal satan patronlara bak birde buna bak..
    Boşuna ortak olmadık.
    Ben de patrol olsam, millete hisseyi taşıtırken paramı temiz %50 faizle katlayıp, hisse adedimi %50 arttırırdım.
    Adamlar tabii alır. Onlar için hisse aldıkları eski fiyata göre daha ucuz. Maliyetlerini aşağıya çekiyorlar aslında.%50 de burada gitse,
    %100 kazanmış olacaklar.
    Bizim borsamızın maalesef derinliği olmadığı için ve hisselerin en büyük hissedarları patronun kendi olduğu için, hisse artınca patrona minnet ettirir tabii
    Ytd.
    Şahds görüşlerimdir

3. Akkök Holding şirketlerinden dünyanın lider akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, geçtiğimiz ay Dow Europe Holding B.V.’ye ait hisseleri satın alarak DowAksa’nın tamamına sahip olmuş ve şirketin faaliyetlerine Aksa Carbon adıyla devam etmesine karar vermişti. Bu dönüşüm sürecinin yeni adımı olarak Aksa Carbon, logosunu kamuoyuna tanıttı.
    Yeni dönemin başlangıcını simgeleyen bu önemli adım kapsamında Aksa Carbon, yeni logosuyla birlikte sürdürülebilirlik, inovasyon ve küresel ölçekte rekabet gücünü artırma hedeflerini öne çıkarıyor.
    Semboller, şirketin vizyonunu ve değerlerini yansıtıyor
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Aksa Carbon

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku

Akkök Holding şirketlerinden dünyanın lider akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, geçtiğimiz ay Dow Europe Holding B.V.’ye ait hisseleri satın alarak DowAksa’nın tamamına sahip olmuş ve şirketin faaliyetlerine Aksa Carbon adıyla devam etmesine karar vermişti. Bu dönüşüm sürecinin yeni adımı olarak Aksa Carbon, logosunu kamuoyuna tanıttı.
    Yeni dönemin başlangıcını simgeleyen bu önemli adım kapsamında Aksa Carbon, yeni logosuyla birlikte sürdürülebilirlik, inovasyon ve küresel ölçekte rekabet gücünü artırma hedeflerini öne çıkarıyor.
    Semboller, şirketin vizyonunu ve değerlerini yansıtıyor
    Aksa Karbol

Inşallah karın bol olsun

5.  Alıntı Originally Posted by Kompozit Yazıyı Oku
    Aksa Karbol

Inşallah karın bol olsun
    İyi karlar yazmaya başlar ve piyasanın dikkatini çeker umarım, savunma sanayine ve Çin'deki gibi yeni kullanım alanlarını genişletirse olur elbette.

6. Lodrik efendi piyasada mal bırakmadı. gerçekten inanılmaz... eski alımlarına benzemiyor bu sefer.... 1 milyar lota doğru gidiyor.

7. Vermek isteyen yazsın ben alırım diyor Lodrik efendi, 0.30 usd geçilecek mi bakalım.

8. 24/09/2025 - 24/09/2025 tarihinde AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 11,51 - 11,62 TL fiyat aralığından 575.000 TLtoplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Buişlemle birlikte AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 24/09/2025 tarihi itibariyle %24,671377 sınırınaulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Alımlara devam, keselerine bereket.

Sayfa 206/208 İlkİlk ... 106156196204205206207208 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •