Çok ilginçtir,
2005 ten beri hissenetteyim ama bu kadar Atatürk'ü ve vatanını sevmeyeleri birarada görüyorum.
Bu sitede genelde Atatürk ve Türkiye düşmanları değil üye olmak, yazı bile yazamazlardı.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Referandum demek milletin kararı demek.
Milletin kararına her seçimde ne dediniz.
Millet anlamaz dediniz. Seçim boş dediniz.
Her gün diktatörlük istemiyoruz illa cumhuriyet illa cumhuriyet diye yazıp sonrada seçim boş iştir halk cahildir demek ne demek oluyor.
Bir karar verin.
Cumhuriyetse derdiniz halkın kararına saygı duyun.
Cumhuriyet değil diktatörlük istiyorsanız geçirin başa kılıçdaroğlunu, seçimleride yasaklayın olsun bitsin.
Niye Hayır demeyeceksiniz:
http://www.haberturk.com/gundem/habe...0-milletvekili
Evetçiler laf ebeliği yapıyorsunuz, malına güveni olmayan aşık parfümle, süsle püsle iş görmeye çalışırmış...Delikanlıca çıkıp 18 yaşında fakir bir genç vekil olacaktır diyeniniz varmı? yok şu öylemiş, geçmişte şu olmuş bu olmuş muşmuşşş la gidiyorsunuz, Allah herkese akıl vermiş, kullanın birazcık yahu...
Devletin malı deniz yemeyen keriz 550 yetmez 50 tene daha ballı vekillik için evet diyoruz.
Biz zenginler ve onların 18 lik çocukları için evet diyoruz...
Hadi yaptım size bir güzelllik yazdıklarımı kopyalayıp yapıştırırsınız..Onu da beceremezseniz yuhh yani...
Yer İmleri