Sayfa 207/774 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

2. Çok ilginçtir,
    2005 ten beri hissenetteyim ama bu kadar Atatürk'ü ve vatanını sevmeyeleri birarada görüyorum.
    Bu sitede genelde Atatürk ve Türkiye düşmanları değil üye olmak, yazı bile yazamazlardı.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Çok ilginçtir,
    2005 ten beri hissenetteyim ama bu kadar Atatürk'ü ve vatanını sevmeyeleri birarada görüyorum.
    Bu sitede genelde Atatürk ve Türkiye düşmanları değil üye olmak, yazı bile yazamazlardı.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    serap görüyorsun Atatürk ve türkiye düşmanlığı yapan evetçi ben burada görmedim o dğerler hayırcıların tekelinde değil

4. Referandum demek milletin kararı demek.
    Milletin kararına her seçimde ne dediniz.
    Millet anlamaz dediniz. Seçim boş dediniz.
    Her gün diktatörlük istemiyoruz illa cumhuriyet illa cumhuriyet diye yazıp sonrada seçim boş iştir halk cahildir demek ne demek oluyor.
    Bir karar verin.
    Cumhuriyetse derdiniz halkın kararına saygı duyun.
    Cumhuriyet değil diktatörlük istiyorsanız geçirin başa kılıçdaroğlunu, seçimleride yasaklayın olsun bitsin.
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İlk mesajda cazgırlık..

Sen referandum'un bir güreş müsabakası olduğunu mu sanıyorsun...

Memleket meselesi ... memleket meselesi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    serap görüyorsun Atatürk ve türkiye düşmanlığı yapan evetçi ben burada görmedim o dğerler hayırcıların tekelinde değil
    Mu ne mu.. muna bak...

Aaa mu naa.. işte murda...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Evetçiler laf ebeliği yapıyorsunuz, malına güveni olmayan aşık parfümle, süsle püsle iş görmeye çalışırmış...Delikanlıca çıkıp 18 yaşında fakir bir genç vekil olacaktır diyeniniz varmı? yok şu öylemiş, geçmişte şu olmuş bu olmuş muşmuşşş la gidiyorsunuz, Allah herkese akıl vermiş, kullanın birazcık yahu...

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Evetçiler laf ebeliği yapıyorsunuz, malına güveni olmayan aşık parfümle, süsle püsle iş görmeye çalışırmış...Delikanlıca çıkıp 18 yaşında fakir bir genç vekil olacaktır diyeniniz varmı? yok şu öylemiş, geçmişte şu olmuş bu olmuş muşmuşşş la gidiyorsunuz, Allah herkese akıl vermiş, kullanın birazcık yahu...
    bugüne kadar tüm partiler dahil kaç gariban vekil yapıldıysa bundan sonra da olacak o dur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Devletin malı deniz yemeyen keriz 550 yetmez 50 tene daha ballı vekillik için evet diyoruz.
    Biz zenginler ve onların 18 lik çocukları için evet diyoruz...

Hadi yaptım size bir güzelllik yazdıklarımı kopyalayıp yapıştırırsınız..Onu da beceremezseniz yuhh yani...

Sayfa 207/774 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •