Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hocam,tarafsızım falan deyip biraz kızınca bir kesimin diline pelesenk olmuş,hiç bir somut karşılığı olmayan hakaretlerle saldırıya geçmişsiniz,şimdi bende size samimi değilmisiniz demeliyim?
    Bunlar bole, kufurleri okumadiniz mi, amac bu, kufur et bastir ama adres ver dedikmi ses yok

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Bir yandan şunlara hiç cevap vermeyeyim diyorum. Diğer yandan cevap vermeyince kendilerini haklı görüyor bunlar o yüzden hadi ordan diyeyim diye düşünüyorum.

ben bana ne girmiş diye bu ayki kredi kartı ekstresine baktığımda en başta 1.100 tl benzin parası girmiş hemide ötv siz.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Ne o ? Kafa mı tutuyorsun sen bana ?
    Dediğin cümle bile anlaşılmıyor.
    Ne demek o yazdığın?
    İsmimi mi soruyorsun ? Ne yapacaksın?
    Yasama siz yürütme siz yargı siz. Güç bizde mi diyorsun.
    Senden korkan senin gibi olsun.
    Ezikmisin, sadecd kufur ettiginiz icin yuzume soleyin dedim, kufretmeyene lafim yok

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Eğlence bitti CPA DEF OL artık. Ait olduğun yere dön. Çöplüğüne.

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    3. havalimanında olan olaylar ve dönen dolaplarla ilgili Yılmaz ÖZDİL dün güzel bir yazı yazmış. Tam da fanatikliğin kaçınılmaz sonunu anlatıyor. Babasına, kardeşine itaat etmeyenler acaba her gün kendini azarlayan ve aşağılayanlara neden itaat ederler. Bu konuda sosyologlar araştırma yapmışmıdır ?
    ben engin ardıç adlı değerli yazarın yazdıklarını buraya biri koyduğu için okumak zorunda kalşdım.
    midem bulandı insanlığımdan utandım. bu bok çuvalını okuyan adamlarla ne tartışacağım dedim
    bir halt olacağı yok.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ezilmiş bana ezik misin diye soruyor.
    Allah'ım aklımı koru.
    Küfür mü etmişim ??? Sen önce küfür ne demek bak öğren.
    Aslında sen çok şey öğren sonra yaz. Yorum yapmak için önce doldurmak lazım beyni. Aksi halde sadece lakırtı yaparsın.

Dün de biri geldi. Hırsıza hırsız derim dedi. Hadi dürüst ol büyük hırsızlara da hırsız de dedim.
    Kaçtı gitti.

Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •