Sayfa 209/572 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 4576 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

1. Başkanım kadro felaket
    Ayew valbuena ekici
    Geri dönmüyorlar hiç
    Reyes yerinde oynamadı orta saha yoktu bugün
    Topal bu takımda banko 11 oyuncusu
    Slimani çok yalnız kaldı
    Cocu denen adam hiç fenerin maclarıni izledi mı acaba
    Galiba aykut hocanın nasıl bir hoca olduğunu bu sene bende dahil herkes öğrenecek..
    Birde 11 transfer çok fazla ve gereksiz...
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

ne günah işledikse çekesimiz yıllardır bitmedi.
    bir halt olacağı yok.

Maci izlemeden yorum yapan kara kütük cahil .. Adam macı izlememiş ama maç oynanırken yorum yapıyor sonradan özete baktım diyor .. Laf olsun konuşuyor .. ikincinyari 2-1 öne geçip evinde 3-2 kaybediyorsun , kaybetmenin haricinde adamlar 20den fazla şut cekiyor harıl harıl evinde seni hapis ediyor , 0 organize ile oynayıp macı tamamlıyorsun , karşı takımın hocası Deniz’i almasa birde kırmızı kart olmasa ayvayı iyice yiyeceğiz bu kara cahil hala çıkmış Aykut’un eseri , Aziz’in eseri deyip duruyor ama adini 4 kere duymadığımız yanlış yerde oynatılan Reyes icin hocaya birşey demiyor .. Reyes’in sucu ne yeni gelmis ve hoca adamı yanlış yerde oynatıyor ama bağırıyor resmen beni bitirdin siye ama 75dk 3-2 geriye düşene kadar adamı oynatıyorsun .. Ayrıca 3. Golü Volkan yese demediğini bırakmazsın ama harun yiyince olmamış ama olsun diyorsun .. Kalecilik zor Harun’da kötü kaleci degil ama o gol yenildi bundan dolayı kaleci yerdenbyere vurulmaz ama Volkan gol yiyince agzina geleni söyle bunun adı taraftarlık olsun öyle mi ? Haydi ya senin gibi kara cahil taraftardan bu takım kendini kurtarsın yeter .. Laf olsun diye sırf nefret amaçlı hayatını bu kulübe vermiş insanlara agiza alınmayacak laflar ediyorsun .. Artik seni dikkate alanda kalmamış kin ve nefretle hareket ettiğinden ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ben o kadarda karamsar degilim.

Cocu 'nun tespitleri dogru, uyguladigi cozumler tutmadi. tum saha ici sorunlara cozum bulacaktir. biraz daha sabir etmek lazim.

Reyes hamlesi yapti. hamle dogru ama tutmadi. 70 kusur dakika sahada tutmasi yanlisti, kabul. Topal oyun kuramiyor. topu dogru duzgun ileri tasiyamiyoruz. bunu cozmeye calisti, maalesef olmadi.

sag ve sol bekler top tutamiyor. verilen toplari ya ileri sisiriyorlar yada kaybediyorlar. buna nasil cozum bulacaklar, bilemiyorum.

forvet hatti saglam oldu.

defans ta idare eder.

orta sahaya cozum bulunmali, acil.

bu arada Ali Koc cok fazla herseye karisiyor. bu konuda aziz baskani elestiriyorduk ama Ali baskan daha da fazlasini yapiyor.

futbolcuya moral ver, takim otobusune git. simdide basketbol antremaninda.

yahu biraz oturakli bir baskan ol. bu kadar millet ile el goz olma!

Jailson Marques Siqueira

bide brezilyalı almışız
    bir halt olacağı yok.

aldıklarımız yolladıklarımızın 2 katına ulaştı
    bir halt olacağı yok.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu açıklandı, Listede Soldado, Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu ve Nabil Dirar yer almadı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 209/572 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •