-
Ingiliz heavy metal grubu Judas Priest, 11.studyo albumu Ram It Down'i 17 Mayis 1988 tarihinde yayinladi.
-
Uruguay'li gazeteci, yazar ve sair Mario Benedetti'nin olum yil donumu (17 Mayis 2009)

Benim taktigim sana bakmak
nasil oldugunu ogrenmek
nasilsan oyle sevmek seni
benim taktigim seninle konusmak
seni dinlemek aramizda kelimelerden
yikilmaz bir kopru kurmak
stratejim nasil ve ne sebeple
hic bimiyorum ama
sonunda beni yaninda
isteyecegin o gunu beklemek.
-
"Bir zamanlar Cin'de ejderha resimlerinden hoslanan ve giysileriyle mobilyalari bu sekilde tasarlamis bir adam vardi. Ejderhalara duydugu derin sevgi ejderha tanrinin dikkatini cekti ve bir gun adamin penceresinin onunde belirdi. Adamin korkudan oldugu soylenir. Buyuk olasilikla hep buyuk konusan ama gerceklerle yuzlesince farkli davranan bir adamdi." Samuray'in El Kitabi, Hagakure Yamamoto Tsunetomo

"C'era un uomo in Cina che amava le immagini raffiguranti i draghi.Tutti i suoi vestiti e i suoi mobili erano decorati con questo motivo.Il dio dragone si accorse di questo amore profondo, così, un giorno, un drago vero sì presentò alla sua finestra. Si dice che l'uomo sia morto di paura.A parole costui era di certo molto coraggioso, ma si rivelò tutt'altra persona al momento di agire."
-

Kapi ne kadar dar olsa da
Cezalarim ne kadar agir olsa da
Kaderimin efendisi benim
Ruhumun kaptani benim
-

Bir kitap kadar elverisli degildir hicbir gemi
Uzak ulkelere goturmek icin bizi.
Ve hicbir atin saha kalkmis
Bir sayfa siire ulasamaz hizi.
En yoksullar bile katılabilir bu tura
Kacak yolculuk etmelere son,
Ne kadar hesapli su
Insan ruhunu tasiyan fayton
Emily Dickinson
-
Gelecek gunler onumuzde durur
Bir sira yanan mum gibi
Sari, sicak ve diri mumlar

Stanno i giorni futuri innanzi a noi
come una fila di candele accese,
dorate, calde, e vivide.
Kavafis
-
-
Paramount Pictures, Transformers 5 The Last Knight'in yeni fragmanini yayinladi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri