Sayfa 21/1001 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Viop - XIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    Garanti ve akbank pay vadelilerin mart kontratlarının takasını atabilir misin varsa, hangi kurumda ne var?

Bear_Bull
    @BearBull26

2. Vadelimiz yarın sabah fdow a göre gerekeni yapar... Asıl bizimki açılınca belli olur herşey... Sabah 9.55 te direkt 82 den açıp düşüşe devam edebiliriz...

Mantık hatasını şurda yapıyoruz..daha önceki krizlerde dünya ulaşımı durup dükkanlar kapandı herkes evinde mi oturdu?..hareketin olmadığı yerde hangi şirket para kazanacak?..olaylar düzelsin biraz piyasaları hop yukarı alırlar hiç anlamadan..sonra aa virüsle uğraşırken resesyona girmişiz der yine satarlar..önemli olan palanın ritmini yakalamak..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Borsalar kapanır söylentisi acaba alanı mi korkutur yoksa kapanmadan ve de hazır fiyatlar düşük iken alalım bari düşüncelerini mi doğurur orası bilinmez

5. Aristo’n ABey

Şuan mala giren adam

Borsa kapanır DİE Korkmaz
    Neden dersen ABey

Tabandan mal alıyor adamlar

Misal ben bir tahtada hergün taban taban yedim o speğin eline vereceğim DİE her gün mal aldım her gün taban oldu ha bitttimi vuruşma bitmedi

O speğin eline vereceğin isterse borsa kapansın zararına asla ama asla çıkmam

Yani vesselam abi

Bu havada top oynayan adama bunlar ufak gelir
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    30-18-23-xx [emoji849]
    30 - 18- 23 -20 [emoji4]

7.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    500 bin alti konutlarda kredi kullanma orani yuzde 80 den yuzde 90 cikarildi.corona paketinden bu cikti
    ben biliyorum çiftçiye emekçiye hayvancılığa esnafa vermez ama iş betona gelince satışları düşmesin diye herşeyi yaparlar...

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aristo’n ABey

Şuan mala giren adam

Borsa kapanır DİE Korkmaz
    Neden dersen ABey

Tabandan mal alıyor adamlar

Misal ben bir tahtada hergün taban taban yedim o speğin eline vereceğim DİE her gün mal aldım her gün taban oldu ha bitttimi vuruşma bitmedi

O speğin eline vereceğin isterse borsa kapansın zararına asla ama asla çıkmam

Yani vesselam abi

Bu havada top oynayan adama bunlar ufak gelir
    Sen 81900 e güven..

Sayfa 21/1001 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •