Sayfa 21/998 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 161 - 168 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Özelde ne yapıyorlar duruma göre bir asgari ücreti yada yarım asgari ücret alıyorlar .

Vucüdun Toparlanmasını sağlıyorlar öyle taburcu ediyorlar .

Devlette hiç yatırmadılar enfeksiyon kapar vs de dediler gözünü korkutuyorlar insanın
    Bir kere başıma geldi de onun için sordum.

Ben tansiyon düşüklüğü sebebiyle Aile Sağlık Merkezine gittim, aile hekimi tansiyon değerlerimi görünce orada serum bağlattırdı.

Saat 15:30 civarları oluyor bu olay ambulans çağırmışlar, ambulans ile devlet hastanesi acile götürdüler ve tekrar serum bağladılar.

Tabiki acil serviste yatırdılar, kalp monitörü tahlil falan.

Saldıklarında yani taburcu ettiklerinde vakit geceyarısını çoktan geçmişti.

Demek ki Bizansta durulmaz...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    trol kalmamış... topikte heyecan sıfır
    Sormayın halimiz perişan...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ulen G. Amed abiyi fazla mı darılttık, yoksa o mu çok alıngan oldu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
    Resmen komedi şekilde yönetiliyoruz,iktidar emekli,emekçi ile maşak geçiyor,üstelik gözünün içine baka,baka tık ses yok,iktidarda vur abalıya diyor nasıl olsa sesleri çıkmıyor diye,ödlekleştirilmiş halkız,zamanlan halkın içinde tepkimi belirtiyorum,adamın biri çıkıyor,yahu arkadaş boşa kürek bak meydanda herkes halinden çok memnun tık tepki gösteren varmı ,bende diyorumki bedevilerde öyleydi arap baharında,bahar geldimi bak bakalım botlarlan bahar savsatasını çıkartan ülkelere kaçıyorlar,çoğüda geberip gidiyor denizde,yarı canlı olanlarıda kürek ve sopalarlan üstüne bastırıp suyun dibine gönderiyorlar,böyle olmasınımı istiyorsun diyorum.

6. Konya'da buğday ve arpa fiyatları çok düşük açıklanınca moralleri bozuldu. Geçen seneye göre buğday ve arpa %3-10 civarında alım fiyatı artırıldı.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya'da buğday ve arpa fiyatları çok düşük açıklanınca moralleri bozuldu. Geçen seneye göre buğday ve arpa %3-10 civarında alım fiyatı artırıldı.
    Konyalılara müstehak diyeceğim de, bir tek Konyaya verilmiyor bu fiyat, Rizede çaya öldüm parası Orduda fındığa battım fiyatı verilirse işte o zaman 4 × 4'lük olur ebelerininki gördürürler inşallah.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 21/998 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •