Sayfa 211/573 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 4579 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

İlk yarının özeti :

İlk 30 dk Fenerbahçe 0 şut , 0 isabetli orta .. Sonraki 15 dk 25 metreden Topal’ın şutu ve Slimani ile 1 gol pozisyonu o da Konyasporlu oyuncu kendi sahasında top kaybetti oyle oldu ...

Ya arkadaş gerçekten çok kötüyüz .. İyi ilk yarı 0-0 bitti ..

Slimani dışında takımda oynayan yok .. 5. Haftadayız 1 hafta milli maç arası verildi ama çok vasat oynuyoruz ..

Son macta 2 gün önce gelen Reyes’i 1 pas yapmadan 75 dk izlemiştik simdi Reyes yok ..

Konyaspor’da da iş yok umarım macı kazanırız ama çok kötü oynuyoruz .. Orta sahamız yok sanki ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şükür ....

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Maçın başından uzatmanın son dakikasına kadar sahada herşeyi yapan Slimani’yi tebrik ediyorum .. Takımda tek oynayan ve sahanın heryerinde olan başkası yoktu ..

Benzai takıma oturdukça çok iyi olacak gibi .. Umarım iyi olur ..

4. Tebrikler fenerbahçe
    İlk devre kötü İkinci devre iyiydik
    Yavaş yavaş takım oturacak
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

umarım toparlanma habercisidir
    bir halt olacağı yok.

Spor Toto Süper Ligi Lefter Küçükandonyadis sezonu 5. hafta müsabakasında oynadığımız deplasman mücadelesinde, Futbol A Takımımız, U21 Takımımız, Yönetim Kurulumuz ve teknik heyetlerimiz Konya’da sıcak bir misafirperverlikle ağırlanarak seyahatini tamamlamış ve hiçbir aksaklık yaşamadan İstanbul’a dönmüştür.

Bu noktada, Konya seyahatimiz boyunca takımlarımızın konakladıkları Nov Otel ve İbis Hotel’in sahibi olan Özşenol ailesine, Sayın Mustafa Özşenol’a, her iki otel personellerine, hem misafirperverliklerinden hem de seyahatimiz boyunca bizleri bir an olsun yalnız bırakmayarak gösterdikleri sıcak ilgiden ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Bununla birlikte şehre ayak bastığımız andan itibaren gösterdikleri tüm çabalar için Konya Emniyet Müdürlüğüne ve Konya’nın hoşgörü şehri olduğunu bir kez daha gösteren halkına da teşekkürlerimizi iletiriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    bir halt olacağı yok.

Beşiktaş macinin hakemi Firat Aydınus .

tek umudumuz ovp
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 211/573 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •