Originally Posted by
pozitif
banka ,hissedarlarından özür dileyip zararlarını karşılayıp derhal kottan çıkmalıdır kar gütmeyen bir bankanın borsada yeri olamaz herşeyin en az 5 katı arttığı enflasyonun tüm dünyada zirve yaptığı ,endeksin 430 binler olduğu bir ortamda hissenin 8 lira olmasına değil de benim 3.5 hedefime takanlar zaten ya kör yada art niyetlidir
dediğin gibi endeksin dönmesi durumunda hedef fiyatıma gelirse(ki karakter icabı en pis geri dönüşü yapacağına inanıyorum

) almayı planlıyorum gelmezse de hayatta alacağım senet değil yüzünü şeytanlar görsün ha birde gönülden istiyorum tüm dünyada ses getirecek emsal bir ceza verilmesi bakalım bugüne kadar gıkları çıkmayan banka yönetimi ve devlet büyükleri ne diyecek merak ediyorum ky nin ezilmesini görmezden gelen devlet de diyet borcunu ödeyecek
Sayın Pozitif illa zorla yazdırtıyorsun. Bu hisse bu saatten sonra eğer dediğin gibi 3,5 olursa hiçkimse birşey ödemez. Ama sen emin olabilirsin.
3,5 tan olur da alırsan en büyük bedeli yine sen ödersin.Bir dost.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri