Sayfa 212/1032 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Ayan hocam, sen de herseyden iskgilleniyorsun ya. Akenerji Yapi Krediyi mi batiracak.
    pilavlinin verdigi linke baktin mi: https://ahvalnews2.com/tr/bankalar/i...anka-sikintida
    Yapi Kredi cok guzel durumda.
    ayrica ben durumun o kadar kotu oldugunu zannetmiyorum. bankalar havadan sudan vermiyorlar paralari. teminat alyorlar.
    orda sorunlu kredi gosterdigi Oger'in borcu mesela... gun gelecekler Telekom'u alacaklar o ise girecekler. daha once Oger;in hisseleri baskalarina satilirken faizler ve cezalar kaldirilsin demislerdi, bankalar Kabul etmemisti. niye etsinler, sonucunda aldiklari teminat vardir.
    ama maalesef bu dolarci herkesi batirdi. yani durum iyi degil.
    ben sadece Garanti ve Halk'a baktim. o garantinin takipte olan kredi karti borclari nasil birseydir ya. %22 resmen.

3.  Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    Ayan hocam, sen de herseyden iskgilleniyorsun ya. Akenerji Yapi Krediyi mi batiracak.
    pilavlinin verdigi linke baktin mi: https://ahvalnews2.com/tr/bankalar/i...anka-sikintida
    Yapi Kredi cok guzel durumda.
    ayrica ben durumun o kadar kotu oldugunu zannetmiyorum. bankalar havadan sudan vermiyorlar paralari. teminat alyorlar.
    orda sorunlu kredi gosterdigi Oger'in borcu mesela... gun gelecekler Telekom'u alacaklar o ise girecekler. daha once Oger;in hisseleri baskalarina satilirken faizler ve cezalar kaldirilsin demislerdi, bankalar Kabul etmemisti. niye etsinler, sonucunda aldiklari teminat vardir.
    ama maalesef bu dolarci herkesi batirdi. yani durum iyi degil.
    ben sadece Garanti ve Halk'a baktim. o garantinin takipte olan kredi karti borclari nasil birseydir ya. %22 resmen.
    Teşekkürler sayın Blu.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Sn. TH ve Sayın pilavlı ve bilgisi olan diğer arkadaşlar , burası yeri değil bilginize binaen bir sorum var ki kafamı kurcalıyor. Bankacılık sektörünün en çok satış yemesine sebep devasa büyük şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırması olmuştur düşüncesi. En son AKENERJİ Yapı Kredi Bankasından 1 milyar dolarlık borcunun yeniden yapılandırma isteği oldu. Akenerjinin bilançosuna baktım 170 milyon civarı zarar açıklamış. Özkarlılığını sürekli azaltan bir şirket. Bu borcun tamamını Yapı Kredi mi vermiş, yoksa Yapı Kredinin öncülüğünde bir konsorsiyum mu sağlamış ? Bu bilgiye nereden ulaşabiliriz. Bu konuda ki düşünceniz nedir ? Akkökler AKSA dahil olmak üzere çok güçlü bir şirket bilirim. Koskoca banka o krediyi kullandırıken elbet teminnat almıştır. Ancak bu dönemde piyasalar en kötüyü görüyor. Döviz sepetinin ani yükselmesinden dolayı şirketlerin zor durumda olduğu anlaşıldığından (Şirketlerde suistimal edebilir ) sıkıntı arz ediyor. Bu yeniden yapılandırmalar hakkında düşünceleriniz nedir ?
    Konu hakkında bilgim yok ama genel olarak özel bankalar kredi risklerini iyi yönetirler (kamu bankaları gibi baskıya maruz kalmadıkları için bu konuda daha iyilerdir), tek şirkete çok büyük kredi vermezler, yeterli teminat alırlar vb. O kredinin de en kötü ihtimal batmasının bile bankayı zorda bırakmayacağına eminim. Bundan ziyade bankalardaki asıl risk hükümetin finans alanında bankaların aleyhine alacağı kararlar, kanun zoruyla yapacağı uygulamalardır (örneğin faizleri kanunla düşürmek, bankaları daha çok kredi vermeye zorlamak vb.), sanırım bankacılık endeksini baskılayan da bu endişeler..

5. Evet soru su: Denizbank 3.2 milyar dolar ederse Halkbank kac eder?? En az iki misli desek kadigin degerinin 3.5 Katina cikmasi lazim lazim yani 27 liraya...

Alıntı Originally Posted by blu Yazıyı Oku
    ceza kesinliesti diye tuzukleri geregi satmalari gereken Amerikali fonlar mi geldi satisa.
    yazdi ustatlar bunu ocak ayinda. juri suclu buldu, beraat imkani yok. herkes biliyor.
    peki neyin kesinlesmesini bekledi bu fonlar.
    biz iki kurusluk paramizla bunu dusunebiliyoruz da onlar dusunemediler mi milyarlariyla. hem de ABD kurumlari olarak, oranin yargi sistemini ve kanunlarini bilerek.
    bence panic havasi saliniyor oyuncular tarafindan. cikacagi nasil fasa fisosaydi, dusecegi de fasa fiso.
    kimse inanmadi zaten bu hikayeye.
    adamlar devamli arbitraja oynuyor. haberi dogru, gercek, alakali, alakasiz olmasinin hicbir onemi yok. kullaniyorlar her seferinde bir turlu.
    yanliz doce her gun 1m adet basiyor duzenli olarak.

7. yarın yada öbür gün merrel bugün aldığını eksi 4 5 yaptırarak hisseye vermezse 7 yıldır birşey öğrenememisim ben

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Hissenin hangi direnci ne sekilde kiracagina onem veririm trade amaçlı olarak ve trendin gucunu anlamak icin. Sahsen bir cok hissede sanki haftalık ve günlükde karsilacagi dirençleri kiramayacakmis gibi trade etmeye calisirim.

Bugun, HALKB haftalık , günlük , seanslık bir direnç kirma girişimi olmadı ( en azindan benim baktigim detaylarda ) ama saatlikte alt bulut çizgisi olan Senkou Span A'dan dondu. Ikinciyi sabah denerse ve kırarsa hem saatlikte EMA 144'u cok kisa vade destek yapacak hem bulutun icine girecek. Kiramazsa ve geri çekilirse calisan destegi de yazarım.

Sayfa 212/1032 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •