Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    benim maksatım hafif devlete laf çarpmaktı.
    bitmedi sattıkları dolar, ama cds i durduramıyorlae
    sende cukkada ne kadar var ... çok karlı bi iş teklifi geldi geçende mail ile.... nijeryalı bir işadamının .....
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    sende cukkada ne kadar var ... çok karlı bi iş teklifi geldi geçende mail ile.... nijeryalı bir işadamının .....
    ondan banada geliyo
    sonund aanlaşacak bişey buldum
    bir halt olacağı yok.

3. Dowa feci kayıyolar bu arada -%1.54

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tatil bölgelerinde dükkan kiraları herşey dahil 750 dolar ayni dükkan İstanbul’da 5000 dolar niye çarpıklık neden böyle

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    cunku tatil bolgesi 3 ay is yapiyor

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi sen neden bizimle muhatap oluyorsun, danışmanlarından yahut sekreterlerinden birisine söyle o yazsın; bize ayırdığın vakitlerde kaç milyon dolarlar kazanırsın, yazık yani , günah .
    sence ben bunu düşünemeyecek kadar aklen dımdızlak gibi mi duruyorum güney batıdan bakınca ? AI nın kurucu babalarındanım...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hristiyanlık araştırma yapıyorsunuz sanırım bana hiç çıkmıyor onlar 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben iftar saatine bakıyorum bana niye cıkıyor anlamadım avatar dan şüpeleniyorum

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doalrları satıp faize yatırsam iyi kazanırız gibi
    bırak bu totem işlerini

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Istanbul 1 yıllık, tatil bölgesi üç aylik diyelim, bir de nüfus faktörü var...
    Bodrum merkez patlıyor herkes her daim insan kalabalığı var artık yılın her ayı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •