-
Dün bu GES haberleri çıktı birden Dolar 17.000 altına geldi.
Altında 1000 altına geldi.
Bugünde her iki tarafta %2 kayıp yaşandı.
Gelen haber yatırımcıyı pek memnun etmedi ki Dolar ve Altında tekrar yükselişler başladı
-
Boş verin endeksi bonoyu. Endeks gittide ne oldu ? Mazhar gitti de ne oldu ? Şerefsiz hırsız kemal zorlu inşallah bu sene hastalıklarla belalarla bogusup geberir gider... en güzel en kutlu haber o olacak bizim için
-
Soyer'den "Basmane Çukuru" açıklaması: "Gönlüm belediye binası yapmak ister"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TMSF ile yapılan görüşmeler neticesinde Basmane Çukuru'nun, belediyeye devrine yönelik olumlu gelişmelerin yaşandığını belirterek "Çözüme çok yakınız" dedi. Soyer, gönlünden Basmane Çukuru'na İzmir Büyükşehir Belediye Hizmet Binası yapmak geçtiğini anlattı.
https://www.gundemebakis.com/guncel/...m-h111388.html
13 Haziran 2022 Pazartesi 08:46
-
-
https://www.borsagundem.com/haber/pi...wellda/1667734
Küresel piyasalar Powell’ın iki dudağının arasına kilitlendi. Haziran ayında 50 baz puanlık faiz artışı neredeyse kesin gözükse de yatırımcılar Powell’ın Çarşamba günü yapacağı açıklamada Eylül ayına ilişkin sinyalleri arayacak
-
basmane , belediyeye devrolursa KAHRAMANLAR OTOPARKI (tapusu) eplas ın olur mu.... işletmesi zaten eplasta diye biliyorum.....
-
Sn. Tunç Soyer yaptığı bildirimlerle sorun karışmış bir olta yumağının düğümlerinin bir kısmını çözmüşte çözüme yaklaşmış gibi açıklamalarda bulunuyor bence. Niye böyle diyorum. Masaya/otoriteye/taş koyana gönderme yapar gibi gönlünden neler geçtiğini bize anlatıyor. Netice de Ak parti izmir il heyeti ve tmsf var masada. Onlarda mualif bir partinin belediyesine kolayca başarı elde ettirecek kararlara imza atacaklar. Böyle çok örnek gördük ya (Bunu ne anlamda yazdım afrikadan,iglodan okuyan anlamıştır.) Peki ne diyorsun bu iş sürecek mi diye soran olursa belediyeden veya nereden ise sağlam bir parça koparmadan taviz almadan zor. Ben Sn.Soyerin bunu görerek sıkça haber gönderip çözümün çıkmaması durumunda yapacağı demeçlere(haklı suçlamalara) zemin hazırlıyor olabilir düşüncesindeyim. Beyanatlar cımbızlanırsa konunun tmsf nin iradesine bağlı olduğunu kendi de ifade ediyor. Başkanın çözümcü yaklaşımı ve cabasını taktir etmekle beraber malum sebeplerden bu çorbanın(çukurun) daha çok su kaldıracağını(yagmurlar göreceği) korkusunu yaşadığımı belirtmek isterim. Son olarak olay sadece masaya oturmak mı?çözmek için bu geçen sürede ne beklendi. Niye bu kadar gecikti derim. Çözüm olacaksa başka bir çözümün/showun/razı etmenin sonucu bu işi çözülecek. Her ne ise zamanla göreceğiz. Beyanatlar bir pazarlık yapıldığı havasını yansıtmasada değişik hesapların içinde olduğu bir masadan sızan ön bilgiler olarak görmüyorum.
Saygılar
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri