Helal dayı sen görmüşsün Alpler’i ama hoca 4-1 olunca gördü ..
https://twitter.com/ordinaryusbey/st...526838784?s=21
Helal dayı sen görmüşsün Alpler’i ama hoca 4-1 olunca gördü ..
https://twitter.com/ordinaryusbey/st...526838784?s=21
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Ne uyuduğumu anladım ne kalktığımı , Allah bildiği gibi yapsın sizi ..
Acaba gece nasıl uyudunuz reziller?!
Aynen ..
![]()
oyunun bittiğini buradan anladım 2. yarıyı izlemedim vurdum kafayı uyudum. aykuta laf giydiren gerizekalılar istedikleri yerlerine kına yaksınlar. aykut hoca geçen seneki kadroya 3-4 transferle bu takımı kafaya oynatırdı. cocu ve comolli denen paragözler takımın yarısını satıp 2 katı oyuncu aldılar paraları kat be kat batırdılar. takım geçen seneden çok daha kötü. hiç değilse geçen sene defansif oalrak iyiydik.
bir halt olacağı yok.
takım adamı verem edecek bir oyun oynuyor. seyredenin keyif alması mümkün değil. seyrederken ileriye yönelik kücücükte olsa bir ışık görmüyorum.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri