İlla yüksek getiri isteniyorsa, ben şu an için PPF'e en yakın stabilitenin GPG ile elde edilebileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün ne yapacaklar, izlemedeyiz.
Tahmini %0.27 demişler Twitter da.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üzgünüm ama katılmıyorum üstadım. Naçizane fonlara ve fon yönetimlerine bir kaç kişinin oluşturduğu ortak akıl penceresinden baktığım için ayrı bir değer vermekteyim. Yakın zamanda hisselerimin çoğunu satıp ortalama (aylık % 5'in üzerinde) getirili fonlarda değerlendirmeyi planlıyorum. Hisselerdeki haber & bilanço & teknik - takas vs. abidik gubidik işler -özellikle belirli bir yaştan sonra- hakikaten çok yorucu oluyor.
Siz böyle deyince bende katılmadım kendime üstadım hatta kendimden örnek vereyim sattığım fiyatı bilmek genelde sattıktan sonra hisse yükselmeye devam ettiği için keşke satmasaydım gibi psikolojiye sokuyor çoğu zaman
Siz böyle deyince bende katılmadım kendime üstadım hatta kendimden örnek vereyim sattığım fiyatı bilmek genelde sattıktan sonra hisse yükselmeye devam ettiği için keşke satmasaydım gibi psikolojiye sokuyor çoğu zaman
En yorucusu da bu dediğiniz gibi. Ve maalesef piyasadaki -bizim gibi- eskiler algoritmik esaslı finansal sisteme bu bağlamda ayak uydurmakta zorlanmaktayız. Şahsen ben öyleyim.
Yer İmleri