Sayfa 214/582 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dün Ereğli ile görüştük, standa geldiler, gelecek için gayet umutlu ve mutlu olduklarını söyleyebilirim.
    Mevcut durum nasılmış, işler siparişler vs. renk veriyorlar mı?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    4 yıl önce istifa ettim işimden
    SGK ya kalsak ohooo
    Ereğli sağolsun beni emekli etti
    Ama ben çalışırken sürekli biriktirdim
    Tradelerden ettiğim karlarıda Ereğli vs yapınca
    Emekli oldum
    Bu iş uzun yıllar ve sabır gerektirdi
    Burasıda dahil ülkede bu irade ve sabrı ortaya koyacak insan sayısı çok az
    Siz bakmayın burada bir kaç gerçek yatırımcı hariç temettü yatırımcısıyız diyenlere
    Onlar kendileride inanmıyor temettü ile ilgili kendi yazdıklarına
    Düşüşte malda yakalanmışlar zoraki terapi yapıyorlar
    Hisse yarın 35 40 olsun bir tanesini göremezsiniz hepsi satıp gider
    Bizim yerlilerin ağzı laf yapar sadece
    İcraata gelince ne sabır ne azim hiç biri yoktur
    %80 i Trader %19 u da orta vadeli al satçı
    %1 temettücü emekli
    Borsanın bu kadar volatil olmasının bir ana sebebi de bu
    Mal sirkülasyonu %90 a yakın
    Neden ?
    Hepsi emeksiz kolay zenginlik peşinde
    Why yawrum whyy

Burada eyt yazışmaları ne konumuzla ne de ilgi alanımızla alakalı
    Bu muhabbetleri istemiyorum bende
    Gidin ilgili yerlerde yapın
    Burası hisse topiği
    Kimin ne zaman emekli olacağı beni ilgilendirmiyor
    Benimde temettü emekliliğim kimseyi ilgilendirmiyor
    Biraz sert olmuş olabilir
    Kusuruma bakmayın
    Hayırlı kazançlar
    Emekli olmuşsunuz ancak gördüğüm kadar hala noter olma çabanız devam ediyor … kimin trader kimin temettü yatırımcısı olduğu onayını vermeye çalışıyorsunuz …

Sahi gerçek temettü yatırımcısı nasıl oluyordu ? O soruma hala cevap vermediniz ?

3. Sezgin Bey dün ulaş bey diğer topikte Ereğli su an piyasayı bozuyor dedi Hrc fiyatına galveniz satıyorlar gibi birşey söyledi.Burada amaç ne olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by gxxxx Yazıyı Oku
    Sezgin Bey dün ulaş bey diğer topikte Ereğli su an piyasayı bozuyor dedi Hrc fiyatına galveniz satıyorlar gibi birşey söyledi.Burada amaç ne olabilir
    Benim gördüğüm Erğeli fiyat olarak yukarıda, İzmir’de Habaş 20-25 dolar aşağı fiyat vererek net bozuyor. Başka net bilgi söyleyen görmedim.

5. Sanki yan hisselerden çıkıp artık bist30a bir akış var gibi hissediyorum. ytd.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

6. ulaş beye cevap hakkı doğdu..
    yanıltıcı istihbarat ve hatalı eksik bilgi yüzünden kulaktan dolma bilgiler varsa kişiler hakkında hüküm vermemek ve bir sonuç çıkartmamak lazım.

Eregli de piyasayı bozabilir diğer firma da ama PİYASA BOZMAKTAN kast edilen keyif ve rekabet amaçlı uyumsuz fiyat vermek mi ? stoklarını mecburen eritmek mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    ulaş beye cevap hakkı doğdu..
    yanıltıcı istihbarat ve hatalı eksik bilgi yüzünden kulaktan dolma bilgiler varsa kişiler hakkında hüküm vermemek ve bir sonuç çıkartmamak lazım.

Eregli de piyasayı bozabilir diğer firma da ama PİYASA BOZMAKTAN kast edilen keyif ve rekabet amaçlı uyumsuz fiyat vermek mi ? stoklarını mecburen eritmek mi ?
    Cümleye başlarken benim gördüğüm diye yazdım. Bu piyasa 45 bin ton değil, 45 milyon tonluk bir piyasa, yani Derya. Ama içeride İzmir firmasının diğer ana üreticilere göre 20-25 dolar ucuz verdiğini gördüm. Buradaki kimse piyasa bozucu yanıltıcı yazmaz. Gelen bilgiye her zaman açık olmak gerekir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    ulaş beye cevap hakkı doğdu..

Sayın Deniz Ali , sezgin beyi herkes tanıyor ve itimat ediyor...yanlış ve taraflı açıklamalar yapmanız doğru değil..şurda piyasadan adam gibi bilgi aldığımız tek kişi sezgin bey..Lütfen dikkatli davranın.Siz onemsemeyebilirsiniz ama bizim için sezgin beyin bilgileri önemli.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 214/582 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •