Sayfa 215/1019 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Viop XLV

1. İlk çıktığında yağsız sütleri daha pahalıya satıyorlardı. Şimdi yağsız süt daha ucuz satılıyor.

Komşum sende stokda süt vardır bana 1 litre ver dedi geçenlerde, sonra yağ oranını sordu baktım %3.

Yağ oranına göre bir renkli bant olmalı. Kaynak sularında soda veya maden suyu olmasına göre kapak rengi farklı oluyor diye aklımda kalmış. Bu arada CocaCola siyah, kırmızı ve beyaz kapak ile kendi standartını koymuş, diğerleri de benzer uygulama yapıyor. Cocacola/süt paritesi çok geride kaldı, cola her zaman sütten pahalı idi.

Migros'da ikinci süt %50 indirimli denip bir sürü süt konmuş 20 TL olan da vardı litrelik 14 TL ye de vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Sütlerde yağlı az yağlı ifadesi var. Yağlı olan %3 ve üzeri. Yağsız olan %1,5 ve altı oranına dikkat ediniz çok farklı

sn ariston dün dediğiniz 3 budala filminin ilk 30 dk sını izledim merakdan bu gece kısmetse bitireceğim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Köyde 6 tane mandamız vardı salih abi.
    Yağ oranını değilde süt oranı düşükdü bizde.yağdan dolayı süt görünmezdi
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Gıda ve ürünler benim ilgi alanım. Salça da briks oranı var ne kadar yüksek ise o kadar yoğun ve dayanır. Bizde stok yüksek olur kaliteli olmak kaydıyla süt ürünlerini miadından 3-5 ay fazla tüketebiliyoruz. Salça da bu bir yıl. Malum engelli olduğum için markete zamani en az miktarda kullanmak zorundayız. Sebzenin meyvenin miyadi yıllık olsa bayram ederim

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Köyde 6 tane mandamız vardı salih abi.
    Yağ oranını değilde süt oranı düşükdü bizde.yağdan dolayı süt görünmezdi
    Abi süt dediğimiz kısmı su oranı protein diyelim. Manda az süt verir ama hepsi yağı ve lezzeti de bir o kadar fazladır. İnek günde 50-60 litre süt veriyor manda onun çok çok altında

7. Pisyedili kardeş aslında doğal ahşap evler sağlık açısından faydalı çeşitli zararlı gaz üretmiyor beton evlerde bir sürü zararlı gaz var her daim üretiyor üstelik

8. Üç harfli marketlerde ki fason ürünler ile kaliteli markanın ürünlerini mukayese ederken içerik % oranı vs hepsini inceleye inceleye uzman oldum bu konuda.

Sayfa 215/1019 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •