Sayfa 216/809 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by addictive Yazıyı Oku
    bist benim gozumde 76 bin i hedeflerken hangi sirket olursa olsun degerini bulamaz. tepki verir hisse el degistirir dusus devam eder. suanda soda ileleyen gunlerin asels ornegi gibi olcak. 47 den asels bekleyenler var. yani ortam kar gorunce kac ortami. ben pozisyonumu ona gore aliyorum. tavsiye degil sadece yaptigim ve gordugum seyi soyluyorum.

kendimce, ohal kalktigi gun (19 temmuz ) sonrasi gap li yukarda acariz tum mali bosaltirim. derlerki bir gun faizleri 250 baz puan indiriyoruz. o zaman girerim.

bol kazanclar
    Sn addictive sizde sodada mi var. kords forumuna soda yazdiginiza göre? Yükseliş yapip mi aselsan gibi olacak yoksa yükselişini zaten yapmış mi da aselsan gibi olacak. Sırf soda örneğini verdiğiniz için yazdım. Sodada 6 nci yılim, kords da 4 yıl geçti. Nasıl geçti grafikler açıklıyor. Ytd.

2. Görünen; Kordsa tamamladığı 3 aşı ile, üç branşta gelişecek pek çok dalda lezzetli zeytinler veren bir ağaç olacak..pek tabii ki ağaç dediğin fasulye gibi pamuğa ekip 1 haftada boy vermez..Umarım istikrarlı bir büyüme hikayesinin mutlu ve keyifli ortakları oluruz..

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn addictive sizde sodada mi var. kords forumuna soda yazdiginiza göre? Yükseliş yapip mi aselsan gibi olacak yoksa yükselişini zaten yapmış mi da aselsan gibi olacak. Sırf soda örneğini verdiğiniz için yazdım. Sodada 6 nci yılim, kords da 4 yıl geçti. Nasıl geçti grafikler açıklıyor. Ytd.
    kords haberi gelecek diye 1 haftadır topluyordum. dun sabah acılıs sonrası hepsını verdim gitti. saolsun guzel kazandırdı. soda asels bunlar bistin en kurumsal sirketlerinden karlılıklarıda yatırımlarıda cok guzel fakat ulkenın genel gorunumu kotu oldugu ıcın ben artık orta vadeli bile beklemiyorum demek istedim. yoksa farklı gozle bakan bekler. asels 9 TL den alıp 11 den vermistim soda 4.85 maliyetlıydı 5.10 dan gozlerımden yas getirerek aldılar elımden resmen. 1 ay sonra ucus basladı.
    bol kazanclar

4.  Alıntı Originally Posted by addictive Yazıyı Oku
    kords haberi gelecek diye 1 haftadır topluyordum. dun sabah acılıs sonrası hepsını verdim gitti. saolsun guzel kazandırdı. soda asels bunlar bistin en kurumsal sirketlerinden karlılıklarıda yatırımlarıda cok guzel fakat ulkenın genel gorunumu kotu oldugu ıcın ben artık orta vadeli bile beklemiyorum demek istedim. yoksa farklı gozle bakan bekler. asels 9 TL den alıp 11 den vermistim soda 4.85 maliyetlıydı 5.10 dan gozlerımden yas getirerek aldılar elımden resmen. 1 ay sonra ucus basladı.
    bol kazanclar
    Soda geçen sene tüm hisseler ralli yaparken
    Ne hale getirdi beni düşün. Senin egeen gibi. Düşerse birikim kalırsa yatırım olur. Hem soda hem kords verdiği temettülerle ana paramı geri versin yeter. Yoksa senin 76 bin beklentin 92 bin endekse göre %20 düşüş eder. Tabi bilemem. Benim mantık baska. Kordsda 9 lari görüp satmadiysam. Daha buralardan niye vereyim. Yazık sabancı hissesi napalım. Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Soda geçen sene tüm hisseler ralli yaparken
    Ne hale getirdi beni düşün. Senin egeen gibi. Düşerse birikim kalırsa yatırım olur. Hem soda hem kords verdiği temettülerle ana paramı geri versin yeter. Yoksa senin 76 bin beklentin 92 bin endekse göre %20 düşüş eder. Tabi bilemem. Benim mantık baska. Kordsda 9 lari görüp satmadiysam. Daha buralardan niye vereyim. Yazık sabancı hissesi napalım. Yatırım tavsiyesi değildir.
    ege beni guzel sevindirdi gercekten 2011 den beri tasıyordum abd vergi sistemi degısıklıgı yuzunden cıktım ve sunu ogretti hisseye asık olmamayı. %90 vadelide bekliyorum. pıyasa hıc guvenım yok.

yatırım tavsıyesı degıldır.

bol kazanclar

6.  Alıntı Originally Posted by addictive Yazıyı Oku
    ege beni guzel sevindirdi gercekten 2011 den beri tasıyordum abd vergi sistemi degısıklıgı yuzunden cıktım ve sunu ogretti hisseye asık olmamayı. %90 vadelide bekliyorum. pıyasa hıc guvenım yok.

yatırım tavsıyesı degıldır.

bol kazanclar
    Ege ve soda ya da kords maliyetlerin çok düşük olsa yine satarmiydin?
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ege ve soda ya da kords maliyetlerin çok düşük olsa yine satarmiydin?
    sattim zaten ege maliyetim -22 tl idi. soda 4,85 tl. asels 9 tl. kords 6,36 tl. aksa 11,45 tl. suanda 9tl maliyet ile vestl bekliyorum. 9,78 tl hedefim 8,95tl stop var. gelirse satarim

8. Bu yapılan yatırımlar iyi olacak gibi fakat zaman lazım bu sene belki yansımaz bilançolara iyi kağıtları üç dört sene beklemek lazım ciddi kazançlar için sabırlı olmak lazım,..

Sayfa 216/809 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •