Sayfa 216/706 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon
Arama sonucu : 5644 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Teknolojisine güvenmek budur,sonu hüsran,karşılarındaki Türk gücünü göremediler,yani binlerce yıldır dünyayı asimile eden Türkleri hafife aldılar,barbar dediğimiz cengizhanın dünya insanında geni bile mevcut,bu doğum lekesi olarak çoğunda görülür,benim torunumunun birinde bile var...en hazin olanıda almanların müttefiki olmamızdan onların yenilgisi bize bedel yaşattı,basiretsiz osmanlının yüzünden teslim bayrağı sonrası tarihi bile olmayan ingiliz iti elini kolunu sallayarak istanbula girdi,yani çanakkale beyhude bir savaş oldu,avrupa katı dincilik yobazlıktan 1789 sonrası birden silkindi modernleşti bilime önderlik yaptı,osmanlı yaleli,yaleliye devam dedi sonu hüsran oldu,yani bilime yenildi,oysaki o osmanlı fatih zamanında ortaçağı kapatıp yeni çağı açmıştı fatih gibilerin devamı gelmediğinden çöküşe uğradı,devamı olsaydı şu anda TÜRKLER BAŞKA KONUMDA OLURDU,Atatürk çok uğraş verdi bunun için onun değerini bile bilemedik,menderes gibi satılmış it sürüleri uzantıları bu ülkeyi tekrar maf etti...ingiliz itleri kan emici emperyalistlerin başını çeker,içindeki askerleri bile kendi ırkına ait değildir,zaten öyle bir ırklarıda yoktur romalılarlan sadece kan bağı vardır,uzun savaş yapmayı sevmeyen bir millettir,uzun olarak sadece Türklerlen yapmıştır,zaten kendileri demiştir bizi Tükler çok uğraştırdı diye,Atamızda demişti geldikleri gibi giderler diye soyu belli olmadığı için yani soysuz millettir.
    Kaptır gitsin, sonra paralarına yatırım yap. Osmanlıya söv, dolar al. Dolara sövüp Osmanlı alsan mantıklı varlığa sahip olacaksın da , bilmem. Dolar alıyorsan o zaman senin ataların ingiliz ordusunda, amerikan ordusunda subay.

2. Madem OSMANLI parasına yatırım yap diyorsun , o zaman gel şu 2 resmi de bir zahmet yorumlayıver dostum..

Biri bankada duran paranın değer kaybı,

diğeri Borsada duran paranın değer kaybı.

ALTIN a göre..

Haklısın Osmanlı parası da altındı ve bugünlerde çakıl taşı ile alınıyor..

DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by hissecanbaz Yazıyı Oku
    Kaptır gitsin, sonra paralarına yatırım yap. Osmanlıya söv, dolar al. Dolara sövüp Osmanlı alsan mantıklı varlığa sahip olacaksın da , bilmem. Dolar alıyorsan o zaman senin ataların ingiliz ordusunda, amerikan ordusunda subay.
    Osmanlı'ya söv..

Kim sövmüş ?

Nerede bir gösterseniz.

5. Zeytinyağı forumuna haber vereyim.
    Migros'ta 1 lt zeytinyağında 2 al 1 i money olarak iade.
    Tariş sızma 349 tl .Birisinin parası iade olduğu için 2 lt 349 'a geliyor.

6. Acil migrosa gidiyorum. Yatırım ucuz iken yapılır. Hangi tarihe kadar geçerli

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Acil migrosa gidiyorum. Yatırım ucuz iken yapılır. Hangi tarihe kadar geçerli
    Bim de yudum sızma var 10 TL pahalıya geliyor

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 216/706 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •