Sayfa 217/1252 İlkİlk ... 1171672072152162172182192272673177171217 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Yarın herşey belli olacak, 150 baz puan üstü faiz arttırımına 850,000 dolarımı bozup tlye geçme şansını arttıracak.

Eğer faiz artttırımı 150 altında olursa elimde 2.7 milyon tl kademeli dolar geçişi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Muhabir bankalar ve karşı banka komisyonlarını da sıfırlayabiliyor mu? Dört bacaktan sadece biri için masrafsızlık yeterli değil.
    Ona kimse yanasmaz.
    Premier olunca HSBC de yapacak bana Aktif'in yaptigini ama muhabir banka masraflarina ne Teb ne Hsbc ne de Qnbfinans karisamayiz dediler. Bakalim ne tutacak?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    LostPerson için önerim. Biraz bulunduğu ortamlardan, bilgisayardan uzaklaşması. Sanırım Bonocu78 isimli eczacı, Moldova aşığı üyenin görüşlerini de alarak bir kaç hafta Moldova'ya takılması fena olmaz.
    Adamın bir eşi kalmış üstad verilecek tavsiye mi şimdi... bence %50 %50 tavsiyesi çok mantıklı bir süre nefes alması lazım...

4.  Alıntı Originally Posted by ParabolEgrisi Yazıyı Oku
    Ben TCMB faiz artışının mevduat faizlerine yansımasının çok sınırlı kalacağını düşünüyorum, belki dönem sonuna doğru olabilir. Çünkü bankaların kredi iştahı yok, parayı satamadıktan sonra yüksek faizle mevduat toplamalarının bir mantığı yok. Benim gözlemim şu, bir kaç haftadan beri o ilk faiz artışı şokunda verilen oranlar şu an piyasada yok.
    katılıyorum faiz artışı pek olmaz gibi

5. En başta yapmam gereken buydu çok geç oldu, bana da en mantıklı bu geliyor sadece kurcalamamam düşünce satmamam gerekiyor.

Ya altın gram çift değişkenli yada dediğiniz gibi sepet kur yapmak gerekli bir karar vermem gerekecek yaptığım hatalar zararlar gelmez yeni zararda olmaz sanırım

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Muhabir bankalar ve karşı banka komisyonlarını da sıfırlayabiliyor mu? Dört bacaktan sadece biri için masrafsızlık yeterli değil.
    Açıklamalarda yazıyor ama pek anlaşılır olmamış

Ödemeyi yapacak muhabir bankaların masrafları, gönderilen tutardan kesinti yapılmadan –gönderdiğiniz tutar kadar "net"*** olarak yerine ulaşır.
    Muhabir banka masrafı yok diye anlıyorum burdan

***Alıcı Banka’nın, bu işleme bağlı olarak ​kendi müşterisinin hesabından ayrıca tahsil edeceği ücretler hariçtir.
    Hesaptan para çekerken masraf olursa ona karışmam demiş sadece.
    Bu muhabir banka olmuyor sanırım

Gönderici banka -> muhabir banka(lar) -> Alıcı banka şeklinde mi acaba akış

Bilenler açıklayabilirse güzel olur

Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Evet.. Önce 19.20 dedi kabul etmedim. Tamam kavga çıkmasın 19.65 dedi.
    valla tebrikler...
    ÇARŞI BAŞTAN BAŞA....

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Yarın herşey belli olacak, 150 baz puan üstü faiz arttırımına 850,000 dolarımı bozup tlye geçme şansını arttıracak.

Eğer faiz artttırımı 150 altında olursa elimde 2.7 milyon tl kademeli dolar geçişi.
    http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...yurular/Takvim

Açıklama saat kaç gibi olur hangi kanalda canlı izleyebiliriz

Sayfa 217/1252 İlkİlk ... 1171672072152162172182192272673177171217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •