Sayfa 217/1024 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Papaz o papaz...

Sayesinde ikisinin arasindaki farki da ogrendim, bu yasimda.

Papaz aletini kullanirmis, rahibe yasakmis!
    Haaa bunu öğrendiğim iyi oldu bak

ben haberin gelişine vurdum çünkü

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Biliyorum. Ing eturuncu kullandım 1 sene. 1 sene hoşgeldin hakkımı doldurduğum için bana artık düşük oran veriyor. Burgan'da da günlük %20.50 2k boşta vardı. Bileşiği %22.40'lara falan geliyor. Ama bankaya gitmem gerekiyormuş, gidemedim. %21.50 ile 32 gün ciddi bir risk aldım. Yapacak bir şey yok.
    bende tl yok yada hepsi holdinglerde.
    kardeşimin ordaydı, aynısı ona oldu.
    dilekçeyle hesabı kapattı.
    başka şubeden açtı ertesi gün.
    Söyleyende kendi müşteri temsilcisi.
    Nkolay bono al istersen o da aynı istediğin gün sat. %22.5 şu an aktifbank.
    https://nkolaybono.aktifbank.com.tr/
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    bende tl yok yada hepsi holdinglerde.
    kardeşimin ordaydı, aynısı ona oldu.
    dilekçeyle hesabı kapattı.
    başka şubeden açtı ertesi gün.
    Söyleyende kendi müşteri temsilcisi.
    Nkolay bono al istersen o da aynı istediğin gün sat. %22.5 şu an aktifbank.
    https://nkolaybono.aktifbank.com.tr/
    Bankacılık lisansı olmayan yere şu an para yatırmıyorum. Bir de ben türk vatandaşı olmadığım için bende o açma kapama işleri pek kolay olmuyor. Ne yazık ki. Hatta Enpara'da hesap açmam mümkün olmuyor mesela. İlla ki Türkiye'de oturma iznim olmalıymış. Tam bir garabet.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Haberler ve gelişmeler endişe verici
    Bugün S&P nin not ve görünüm değerlendirmesi var
    buradan da olumsuz karar gelirse bu USD rekora gidebilir..

5.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Haberler ve gelişmeler endişe verici
    Bugün S&P nin not ve görünüm değerlendirmesi var
    buradan da olumsuz karar gelirse bu USD rekora gidebilir..
    Abd bu gece not indirimi, halkbank cezası birde yaptırım açıklasa dolar ne olur acaba. Çünkü papaz ın bırakılmayacağı kesinleşti

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Merkez Bankası (TCMB) 'döviz karşılığı altın' ve 'lokasyon swap' işlemlerine başlanacağını bankalara yazılı olarak iletti.

Reuters'a bilgi veren bankacılar, TCMB'nin ilgili yazısında "Borsa İstanbul (BİST) ve ilk etapta Ankara ve İstanbul Şubeleri olmak üzere bankamız şubelerinden altın teslimatı yapılmasını sağlamak amacıyla döviz karşılığı altın ve lokasyon swap işlemlerine başlanacaktır" denildi.

Reuters'a bilgi veren bankacılar, ilgili düzenlemenin bankacılık sisteminin ihtiyacı olması durumunda fiziki altına erişimini kolaylaştırılacak şekilde dizayn edildiğini belirttiler.

Merkez Bankası'nın bankalara gönderdiği yazının lokasyon swap imkanı bölümünde şu bilgilere yer verildi:

*Bankalar gün içinde saat 1400'e kadar işlem taleplerini EVAS veya tablo formatında iletecekler

*Bildirime konu altınların Bank of England (BOE) nezdindeki hesaplarımıza yatırıldığının teyit edilmesinden sonra, devredilen altınların ağırlığı kadar altın BİST nezdindeki Bankamız hesabından bankaların hesaplarına teslim edilecek

*BOE nezdindeki hesabımıza devredilen altınların toplam ağırlığı ile BİST nezdindeki hesabımızdan teslim edilecek altınların toplam ağırlığı arasında fark olması durumunda aradaki fark Türk Lirası olarak bankaların hesaplarına yatırılacak veya tahsil edilecek

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bankacılık lisansı olmayan yere şu an para yatırmıyorum. Bir de ben türk vatandaşı olmadığım için bende o açma kapama işleri pek kolay olmuyor. Ne yazık ki. Hatta Enpara'da hesap açmam mümkün olmuyor mesela. İlla ki Türkiye'de oturma iznim olmalıymış. Tam bir garabet.
    Haklısınız benimde sırf adres kaydım yok diye bir ton problem çıkıyor herşeyde.
    Bu arada aktifbank'ın mı bankacılık lisansı yok? Pasolig ihalesini peşkeş çektikleri yer değilmi o? Bddk sitesinde var gözüküyor.
    Yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsunuz?
    Ytd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,551
    Papaz çoktan gitti. Yoksa bin kere basmışlardı 10 liraya kadar. Swap mwap hikaye, cambaza baktırıyorlar şu anda. Swapla faizi %28 yaptın sanki para repoya mı kaçtı...?
    Cambaza bakmaya devam ipi sallıyor adamlar.
    Ytd

Sayfa 217/1024 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •