Sayfa 218/730 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 5839 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

2. Bugün lotlar biraz büyüdü bir yatırımcı için en kotu şey aldığı hissede desteğin bir anda dirence dönüşmesidir
    Son düzenleme : Rowing; 22-02-2018 saat: 14:56.

3.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    Bugün lotlar biraz büyüdü bir yatırımcı için en kotu şey aldığı hissede desteğin bir anda trende dönüşmesidir
    ne demek bu şimdi? aşağımı düşecek biraz daha? açıklar mısın? zararına mı satalım? onu mu diyorsun? trendi bilmem ama trenin içindeyiz, bindik bir kere! kol gibi de geçirdiler kıpırdayamıyoruz!! koskoca borsada 2 tane aptal hisse var ; ikisini de almışım mal gibi. biri de bu..

4.  Alıntı Originally Posted by EDEN BULUR Yazıyı Oku
    ne demek bu şimdi? aşağımı düşecek biraz daha? açıklar mısın? zararına mı satalım? onu mu diyorsun? trendi bilmem ama trenin içindeyiz, bindik bir kere! kol gibi de geçirdiler kıpırdayamıyoruz!! koskoca borsada 2 tane aptal hisse var ; ikisini de almışım mal gibi. biri de bu..
    Hayır hayır ne aşağı ne yukarı demek istedim sadece durumn tespiti yaptim bugun emirlerin adet olarak büyüdüğünü belirtmek istedim yorumu herkes kendine yapicak

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    Hayır hayır ne aşağı ne yukarı demek istedim sadece durumn tespiti yaptim bugun emirlerin adet olarak büyüdüğünü belirtmek istedim yorumu herkes kendine yapicak
    106 kademe zarardayım; gözüne ışık tutulumş tavşan gibi kaldım bekliyorum..inşallah trend yukarı doğru olurda kurtarırız..

6. Bjkas iki kat arasında kalmış asansör gibi eğer kurtarıcılar gelmez ise içeridekiler dışarı çıkamaz ve içeride ki insanlar sınırı bozulur ve birbirleri ile kavgaya başlar bu esnada sallanan asansör bı alt kata düşer . kısa sürede sponsorluk ya da banka gibi iyi haberler gelmez ise bı satış dalgasını daha kaldırmaz bu tahta bunda bi durum tespitidir

7.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    Bjkas iki kat arasında kalmış asansör gibi eğer kurtarıcılar gelmez ise içeridekiler dışarı çıkamaz ve içeride ki insanlar sınırı bozulur ve birbirleri ile kavgaya başlar bu esnada sallanan asansör bı alt kata düşer . kısa sürede sponsorluk ya da banka gibi iyi haberler gelmez ise bı satış dalgasını daha kaldırmaz bu tahta bunda bi durum tespitidir
    tamam bende biliyorum bayern i 6-0 yenemeyiz burada..

8.  Alıntı Originally Posted by EDEN BULUR Yazıyı Oku
    tamam bende biliyorum bayern i 6-0 yenemeyiz burada..
    Ben bayerni kastetmedim endeksi kastettimn ben mac sonuclari en son bakarım hele hele munihi hiç dikkate bile almam

Sayfa 218/730 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •