Sayfa 218/1002 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. puanda küçük hata vardır ki bir önceki (Viop xxx)eski eski topikte düzellttim,

148009+.......11127x3=33381
    148009+33381=181390

bana göre hedef c>181390 olursa şelale short gelir ve muhtemelen bu short zaman analizinde son 25 hafta olan
    8+17 =25 de olur, özellikle son 17 haftası nda,

buradan hareketle şu an bulunduğumuz sıkışma alanı mesaj 1717 ve 1718 den takiple terkedilmeli,

benim beklentim yukarı terkedildikten sonra hedefin görüleceği (181390 )ve bu hedef sonrasında kaliteli şelale cinsi shortun geleceği,

ytd=yatırım tavsiyesi değildir
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    sayın JAS'da daha önce hayalini çizmişti, bende bir hatırlatma olarak tekrar atmak istedim, beyaz karelere bakınca ve dow endeksinin de kaç gündür yerinde saymaya başladığını göz önüne alırsak, bir ayı olarak umut ederim ki fazla zaman kalmamıştır

Sn kadirz_m,
    Bu grafiği sadece günlük grafiklerdeki indikatör benzerliği üzerine çizmiştim. Aynı grafik bir gün sonraTwitter'da Sn ekonomikoçu tarafından ve 5-6 gün sonra da yine Twitter'da Sn zerohedge tarafından yayınlandı yani birçok kişi bu benzerliği sonunda fark etmiş. Yalnız burada bir sorun var, haftalık grafikte indikatör farklılığı. Bir diğer uyumsuzluk ise EW sayımlarında. Bu nedenle şu andaki düşüncem bir realizasyon geleceği ama bunun çok fazla olmayacağı şeklinde. Bununla da ilgili bir grafik ve bir yazı gönderdim ama kişisel tartışma yazıları arasında kaybolup gitmiştir. İş yoğunluğu nedeniyle de detaylı bir analiz yapamadım.
    Bu gece tüm benzerlik-uyumsuzlukları, bundan sonraki beklentimi ve bu beklentimin sebeplerini (EW sayımlarını da işin içine katarak) uzun bir yazı yazacağım.

Yazının sadece özetini yazıp işe döneyim.
    Kısa vadedeki küçük realizasyon sonrası yukarı ve yeni zirveler olasılığı %51, ciddi aşağı olasılığı %49. Yeni zirvelerden sonra büyük realizasyon için süre, şu andan itibaren minimum 4-5 ay.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. puan analizini buradan yapıyorum, fibon yelpazesi kullanıyorum 2013 ten bu yana takip ediyorum
    Son düzenleme : indregandi; 13-02-2021 saat: 14:05.

4.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Hocam bende izledim biraz önce avrupa borsalarına davet ediyor birde tlf numarasını veriyor bu adam adamı carpar ytd
    İyi tanıdığım birisi bursa’da yaşıyor teknik olarak bomboş ayağındaki pantolonu toplayamıyor ama milletimizin özelliği koyun olmak değilmi ayrıca zaten sekur dan hala yasalı idi ama spk bu tür kişilere çanak tuttuğu için ...... söyliyecek birşey yok

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. sp zaman analizleri ise buaradandır oda uzun süre takip ederim, buna göre

11+12+12+8+17=60 haftalık parkurdayız, bütünü ile short parkur ancak short içinde long yürüyoruz, bunun nedenide ilk 11+12+12 lik bölümün shortta agresif değil ''mülayim'' oluşu, fakat son bölümde bana göre

8 hazırlayacak 17 kötü vuracak, agresif olacak o nedenle son 25 hafta ya dikkat edilmeli,
    şimdilik bu ilk 11 haftanın haftaya son 3 haftası başlayacak,

bu 3 haftanın bitimine doğru yukarı ivemelenecek bir usd hareketi olabilir, %10 kadar ama etkisiz olacak bana göre,

daha önce bahsettiğim ''bumerang'' hareketlerinden,

ytd=yatırım tavsiyesi değildir

6. özetle short dünyada long araştırıliyor, bu long covid-19 a, biden'e (türkiye için), aşıya duyarlı, bu duyarlılık olumlu gelişmelerde puan hedefi olan c>181390 short kriterini doğru gidebilir

ama önce:
    Son düzenleme : indregandi; 13-02-2021 saat: 14:24.

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    short baskı olan bu sıkışma alanı sona ermeli
    Son düzenleme : indregandi; 13-02-2021 saat: 14:24.

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    veya bu ikiside aynı, çizgiler aynı, her şey aynı

Sayfa 218/1002 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız