Baktıkları;
Shiller P / E oranı bir boğa piyasası rallisinde 30'un üzerine çıktığında ve bunu sürdürdüğünde,
sonunda minimum% 20'lik bir düşüşle sonuçlanmış.
3 Şubat itibariyle, S&P 500 için Shiller P / E, uzun vadeli ortalamanın iki katından fazla olan 35'in kapısını çalıyordu.
Bu rakamı bir bağlama oturtmak gerekirse, tarihte Shiller P / E oranının 30'u aştığı ve bir boğa piyasası koşusu sırasında orada kaldığı yalnızca beş dönem olmuştur.
Sülale boyu organize işler
Devlet ilkönce patronu çağıracak diyecekki ne iş,
Sonra bu vatandaşları tek tek alıp telefonları irtibatlarını kontrol edecek ucu nerelere gider
6 ay ceza vermişler , kaldırdıkları paraya göre ceza verdik mi verdik muhabbetine para cezasıda çıkar.
Buradaki operasyon bitince , hop A-B-C tahtasına aynı ekip aynı muhritlerle .
Bu işleri yapabilmeleri için ya tahta yapıcıyla anlaşıcaklar yada patronlar gerisi hikaye.
-Sene 2000
ABD GSYH 10 trilyon $
Küresel GSYH 34 trilyon $
ABD’de işlem gören hisselerin piyasa değeri 15 trilyon $
-Sene 2020
ABD GSYH 20.9 Trilyon $
Küresel GSYH 83.5 trilyon $
ABD Borsaları toplam 51 trilyon
sayın sindoma; sizde biliyorsunuz bu yeni bir örnek, neler çıktı neler. tabi daha gün yüzüne çıkmamış bir o kadardan fazlası soygunda cabası. bir haber de ben paylaşayım bari, adam vurduğu paraları ne güzel yiyor.
Firari Galip Öztürk'ün Rus eşi: 100 çocuk istiyorum
Metro Turizm'in firari sahibi Galip Öztürk'ün Batum'daki hayatı İngiliz medyasına yansıdı. Öztürk'ün 23 yaşındaki eşi Christina'yla hayatını mercek altına alan The Sun gazetesi, çiftin 100 çocuk istediğini yazdı.
Yer İmleri