Sayfa 216/1002 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    1 ay içinde görüşür müyüz siz beni anlamadınız galiba, bakın ne diyorum, yükselmez demiyorum bedava verseler almam diyorum, o hisselerin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum, çok şükür o tarz hiç bir hissede çarpılmadım ama çarpılan çokkkkk insan biliyorum. işte ondan mütevellit isterse uzaya kadar fiyatları çıksın yine almam yine almam.. onların tek amacı ky üzerinden geçim sağlamaktır, neyse konumuz saçma sapan ky soyan hisseler değil.
    Demem şu ki spotta mal alıyorsanız gitmemiş ucuz para girişi başlamışlara yönelin 10-20 kat gidenlerden uzak durun,aynı şeyi konuşuyoruz
    Söylediklerim kıssadan hisse
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Sabah sabah okuduklarım.../

İşte 2021'de %20 Borsa Çöküşü Beklemenizin Nedeni
    https://www.fool.com/investing/2021/...crash-in-2021/

Hussman,sadece tarihsel normlara dönebilmek için hisse senedi fiyatlarının yüzde 65 ila 70 düşmesi gerektiğine inanıyor ...
    https://www.hussmanfunds.com/comment/mc210201/

Borsa çökmek üzere mi?
    https://www.forbes.com/sites/jonatha...h=5685542071de

Günlük hisse senedi alım satımıyla nasıl bir milyon dolar kazanabileceklerini gösteren
    YouTube'daki çocuk videoları yüzbinlerce görüntüleme alıyor .

https://www.youtube.com/watch?v=jsDab0sV4_w&t=15s

33 günde ABD borsa üçtebirini kaybetmişti,geçen sene..!Hatırlatıyorlar..
    Dow temmuzdan sonra çöker benim stratejime göre,temmuzdan sonra Covid bitme noktasına gelecek,Covid bitince borsalardaki paralar reel sektöre kayacak
    35 bin 16 bin hareketi gelebilir ama öncesinde temmuza kadar 29-35 arasındayız diye düşünüyorum
    Ytd

Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Dow temmuzdan sonra çöker benim stratejime göre,temmuzdan sonra Covid bitme noktasına gelecek,Covid bitince borsalardaki paralar reel sektöre kayacak
    35 bin 16 bin hareketi gelebilir ama öncesinde temmuza kadar 29-35 arasındayız diye düşünüyorum
    Ytd
    Baktıkları;
    Shiller P / E oranı bir boğa piyasası rallisinde 30'un üzerine çıktığında ve bunu sürdürdüğünde,
    sonunda minimum% 20'lik bir düşüşle sonuçlanmış.

3 Şubat itibariyle, S&P 500 için Shiller P / E, uzun vadeli ortalamanın iki katından fazla olan 35'in kapısını çalıyordu.
    Bu rakamı bir bağlama oturtmak gerekirse, tarihte Shiller P / E oranının 30'u aştığı ve bir boğa piyasası koşusu sırasında orada kaldığı yalnızca beş dönem olmuştur.

4. Sülale boyu organize işler
    Devlet ilkönce patronu çağıracak diyecekki ne iş,
    Sonra bu vatandaşları tek tek alıp telefonları irtibatlarını kontrol edecek ucu nerelere gider
    6 ay ceza vermişler , kaldırdıkları paraya göre ceza verdik mi verdik muhabbetine para cezasıda çıkar.
    Buradaki operasyon bitince , hop A-B-C tahtasına aynı ekip aynı muhritlerle .
    Bu işleri yapabilmeleri için ya tahta yapıcıyla anlaşıcaklar yada patronlar gerisi hikaye.

5. -Sene 2000
    ABD GSYH 10 trilyon $
    Küresel GSYH 34 trilyon $
    ABD’de işlem gören hisselerin piyasa değeri 15 trilyon $
    -Sene 2020
    ABD GSYH 20.9 Trilyon $
    Küresel GSYH 83.5 trilyon $
    ABD Borsaları toplam 51 trilyon

6. sayın sindoma; sizde biliyorsunuz bu yeni bir örnek, neler çıktı neler. tabi daha gün yüzüne çıkmamış bir o kadardan fazlası soygunda cabası. bir haber de ben paylaşayım bari, adam vurduğu paraları ne güzel yiyor.

Firari Galip Öztürk'ün Rus eşi: 100 çocuk istiyorum

Metro Turizm'in firari sahibi Galip Öztürk'ün Batum'daki hayatı İngiliz medyasına yansıdı. Öztürk'ün 23 yaşındaki eşi Christina'yla hayatını mercek altına alan The Sun gazetesi, çiftin 100 çocuk istediğini yazdı.

7.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    sayın sindoma; sizde biliyorsunuz bu yeni bir örnek, neler çıktı neler. tabi daha gün yüzüne çıkmamış bir o kadardan fazlası soygunda cabası. bir haber de ben paylaşayım bari, adam vurduğu paraları ne güzel yiyor.

Firari Galip Öztürk'ün Rus eşi: 100 çocuk istiyorum

Metro Turizm'in firari sahibi Galip Öztürk'ün Batum'daki hayatı İngiliz medyasına yansıdı. Öztürk'ün 23 yaşındaki eşi Christina'yla hayatını mercek altına alan The Sun gazetesi, çiftin 100 çocuk istediğini yazdı.
    Galip,mecnun,rıza,tuzcu birol vs bunlar eski oyuncular kendi tahtalarında av yaparlardı.
    Şuanki telegramcılar farklı , Twiterdaki Kahraman , cem vs bunlar farklı .
    Bu oyuncuların kurulu tezgahlarının arkasında birileri olmasa bu kadar rahat bu işleri yapamazlar.

8. sayın JAS'da daha önce hayalini çizmişti, bende bir hatırlatma olarak tekrar atmak istedim, beyaz karelere bakınca ve dow endeksinin de kaç gündür yerinde saymaya başladığını göz önüne alırsak, bir ayı olarak umut ederim ki fazla zaman kalmamıştır

Sayfa 216/1002 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •