13 eylülden 8 günde %18 düştük.. vadelide 1000 puan indik..mesela 2.30 dolardan sonra neden buna yakın düzeltme olmadın ki?
Argümanları bir tarafa bıraktım
13 eylülden 8 günde %18 düştük.. vadelide 1000 puan indik..mesela 2.30 dolardan sonra neden buna yakın düzeltme olmadın ki?
Argümanları bir tarafa bıraktım
Rus savaşı başladığında düşüş beklemek kadar doğal birşey yok belirsizlik var sonuçta Ogün burada sorsak kaç kişi ralli bekliyordu benim önüme Rus savaşındaki analizi koyduğuna göre siz ralli tarafın🙂damışınız vay be ben düşünce küsümsemiyorum sadece 2 yönlü yazanlar var bak ben Rus savaşın düşüş bekliyorum demişim ama ralli olmuş ben bilememişim 🤭 sizler yanılmamışınız bilmişiniz
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sindoma 53
Bak bir daha yazayım. Flama ok çizip aldirdigin reklamı yaptığın hisse.
Sasa 13.176 milyar dolar. Buna tahsisliden gelecek yaklaşık 1.6 milyar TL daha eklenecek assa yukarı 90 milyon dolar. Yani 13.25 milyar dolar market cap.
Geliyoruz
Tüpraş 5.416 milyar dolar
Ereğli 5.583 milyar dolar
Petkim 1.816 milyar dolar
Topla dayı hesap makinaların ile.
12.815 milyon dolar etti
440 milyon dolar daha şirket lazım bakıyoruz
Vestel var 824 milyon dolar
Vestelin de %51 ini market değerinin ekle
= Sasa
Dayı insan tereddüt eder insanlara buna flama bayrak çizerken
VOB YAPMAYİN hayatınız kayar
VOB YAPMAYİN direk kucaklarına düşersiniz
VOB YAPMAYİN asla başaramazsin
VOB YAPMAYİN kasa her zaman kazanır
VOB YAPMAYİN asla bilemezsin
Bu işler sana göre değil sabahleyin bile elinde makina ile sasa yı hesaplıyorsun
ama elma ile armut aynı fiyat olmaz hasata göre değişir .
bugun sasayı yukarı götürürler yarın sasa aşağı gelir eregl gider sen yine çıkar burada bu eder mi diye yazarsın.
burada önemli olan sasa değil sistem tahtalarında doğru maliyetlenme ile pozisyon alıp kene olmak ,
yoksa senin kafa ile giderse piyasa bugun sana, ödev bak bakalım sandalye masa satan tahtalara veya çoğu şirket fiyatlamaları anormal yukarı yapmış bu yüzden bu sasa seni bitirmeden sözüne sadık ol son mjs dedikten sonra kenara çekil baydın artık aynı şeyleri yazmaktan , insanlar kendi kararını kendisi versin pahalı ise almasın kimseye sasa aldıya silah dayamıyorlar.Ama senin ters salvolarınla sasa şortlayıp zarar edenlerde olabilir bu yüzden elinde olmayan tahtaya yorum yapma , gerçi ne yaptığında belli değil.
hadi adios sanço panço memed...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bugun işim yok karalarız bir şeyler gün içi.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sasa yi gördükten sonra dayı
Bu markette kesinlikle hisse bazli short yapılmaması gerekiyor. Neden çünkü rakamlar ortada. Olabilir. Herseyini kaybedersin.
Bu ne demek dayı Vob diye birşey yok
Ne hedge e yarıyor
Ne arbitraj
Ne pair trade
Neye yariyor VOB dayı
Sadece bir tuzak. Dünya da böyle tuzak görülmemiş dayı.
VOB YAPMAYİN hayatınız kayar
VOB yasaklansın kapatilsin.
VOB bir toplum sağlığı sorunudur.
Bilemezsin dayı bir maniplator grubu ile internet yazarlari anlaşır.
Surekli reklamını yapar. Aklını alırlar.
Maniplator yazarlarına yazdırır. Aaa oluyor dersin
La teknik analiz diye birşey yok onu maniplator yükseltiyor formasyonu onlar çiziyor.
Grafik var diye birşey olmuyor.
İş çok tatlı yazarlara dağıtılıyor şekiller hisse adlari yazarlar yazıyor. Bakınca belli oluyor..
Hayatınız biter dayı.
VOB da borçlu kalırsınız...
Yer İmleri