Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu harekete şapka çıkarılır ,, benı dökmek içinmiydı yoksa !! Kafa göz dalmıştım![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Son yarım saatteki atağın üstüne bi de güzel kap yollasa patron şöyle okkalısından..
Sayın keko'nun dizinin dibinde toplandık yine. İnşallah birlikte 400'leri karşılarız 💪
Alfas'ta herkes tavan bekleyip -%7.5'i yiyince forumda hisseye ilişkin pozitif yönlere vurgu ve ertesi günle berber bummmm!
Dün aynısı burada yaşaniyor ve herkes çökkünken yine aynı şekilde davranıp ertesi gün bummmm!
Kwon beni yabana atma😆
Evet zaaflarım var. Süreç yönetimim zayıf (şimdilik) v.s ama evelallah (kimisine kafa ütülüyor gibi gelsem de) şüpheciliğim sayesinde "analitik" düşünebilme becerim hiç fena değildir.
Zararda değilim hatta hamdolsun toplamda ufak da olsa kardayım. Ama çok daha önemli bir kazancım var: Gittikçe kaşarlanıyorum🤣🤣🤣
Haaa bir de sen sevsrsin diye,her ne kadar tahtası sığ da olsa "prkme" diye yeni oyuncağım da var😇😇
Yeni şeyhimiz kwondur..ama oda çok cemaatinin başında durmuyor..gesan bana göre hala güvenli liman özelliğinde...önümüzdeki 1.5 yıldan sonra dev olmaya başlayacak..milyar dolarlık cirolara ulaşacak ..bu hayal bizi her zaman diri tutmaya yeter...uzunda kimsecikler kayıp etmeyecektir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri