Sayfa 219/1078 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn. T/A ellerinize sağlık, grafikler güncellenmiş.
    Güncelleme sırasında yine içim geçmiş uyuyakalmışım. Son günlerde yine program yazmaya başlayınca iyice yorulup, uykusuz kalmaya başladım. Yaş da geçtikçe dayanamaz oldum...

Benim burada yazmamı beklemeden ara ara siteyi kontrol ediniz. Bazen haber veremeyebiliyorum...

Siz farkına varıp, burada da bildirmişsiniz. Çok teşekkür ederim...

Hayırlı akşamlar...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by albay Yazıyı Oku
    BERA yı koyabilirmisiniz listeye.
    BERA sitede KOMHL diye kayıtlı bilginize,
    Bu şekilde bir bilgi verilmiş. Yeterli ise sorun yok. Değilse bildirirseniz halletmeye çalışırım...

Teşekkürler Sn. lutfu001

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Güncelleme sırasında yine içim geçmiş uyuyakalmışım. Son günlerde yine program yazmaya başlayınca iyice yorulup, uykusuz kalmaya başladım. Yaş da geçtikçe dayanamaz oldum...

Benim burada yazmamı beklemeden ara ara siteyi kontrol ediniz. Bazen haber veremeyebiliyorum...

Siz farkına varıp, burada da bildirmişsiniz. Çok teşekkür ederim...

Hayırlı akşamlar...
    Sn. T/A gerçekten size ne kadar teşekkür etsek az, sırf sistem grafikleri bile benim gibi teknikten fazla anlamayanlar için velinimet, ama siz hala daha fazlası için çalışıyorsunuz, elleriniz dert görmesin.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sn. T/A gerçekten size ne kadar teşekkür etsek az, sırf sistem grafikleri bile benim gibi teknikten fazla anlamayanlar için velinimet, ama siz hala daha fazlası için çalışıyorsunuz, elleriniz dert görmesin.
    sayın Lutfu001 dostumuza yürekten katılıyorum.

emekleriniz için ne kadar teşekkür etsek azdır sayın T/A.

Allah sizler gibi tüm iyi niyetli paylaşım yapan insanların yar ve yardımcısı olsun...

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sayın Lutfu001 dostumuza yürekten katılıyorum.

emekleriniz için ne kadar teşekkür etsek azdır sayın T/A.

Allah sizler gibi tüm iyi niyetli paylaşım yapan insanların yar ve yardımcısı olsun...
    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...

Elimden geldiğince birşeyler yapmaya ve paylaşmaya çalışıyorum. Kesinlikle hiçbir kâr gayem yoktur. Tek talebim hakkımda yapılacak hâyır dualarınızdır...

İnşaAllah daha başarılı Sistemleri hep birlikte geliştireceğiz....

Açığa Satış artık oturdu. Günlük veriler grafiği tamamdır. Düzenli olarak kullanılabilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Üstadım
    ellerinize sağlık, grafikler güncellenmiş.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım
    ellerinize sağlık, grafikler güncellenmiş.

Tam CandleStick grafikleri şimdi tamamlandı;

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

yazacaktım siz benden hızlı çıktınız...

Gerçek takipçiler 2 gündür kendisini belli ediyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Üstadım.
    Siz farkında değilsiniz belki
    Ama burada acaip bi sessiz çoğunluk var. kimse çıt çıkarmadan bekliyor. Ben makine başında olduğum için erken refresh yapmışımdır. Yoksa herkes;
    birisi söylemişti bir ara ne güldüm "çalı ardında bekleşenler" diye . Aynen aport bir durumda bekleşiyoruz

Sayfa 219/1078 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •