Sayfa 22/470 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 169 - 176 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Yukarıda belirttiğim 2 tane atasözünü ( DENYO LTD Şirketi yönetimi Japonya ) Genpower Jeneratör A.Ş için söylemiştir 2.500.000 € siparişin sonucunda YTD siz siz olun bu Japon'lar bu sözleri söylüyorsa o Japon'lara değer verin ve söz dinleyin Buda benim size son yazım dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım kalp kırdıysam af Ola özürdilerim Hakkı'nızı Helal edin Allah'a Asmarladık ��
    sn. Murat bey ,arada yine bilgi paylaşmanızı isterim. bilginiz olsun biz buradayız..
    yatırım tavsiyesi değildir..

Sizlere her zaman yardımcı olmaya hazırım , özelime telefonunu yazanı bizzat arayıp bilgilendiriyorum. Her konuda yatırımlarınız sağlığınızla oynamasın iyi geceler

3.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Sizlere her zaman yardımcı olmaya hazırım , özelime telefonunu yazanı bizzat arayıp bilgilendiriyorum. Her konuda yatırımlarınız sağlığınızla oynamasın iyi geceler
    sn. murat doğan çok teşekkürler ama özelden yazmak istemiyorum siz yine bilgilerinizle bize burada yardımcı olursanız ve paylaşırsanız sevinirim.böylelikle diğer hissedarlar ya da takip edenler bilgi sahibi olurlar.

[attach=confıg]2367[/attach] ytd sadece çaılşmadır saygılarımla murat doğan
    Attached Images Attached Images

5.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    [attach=confıg]2367[/attach] ytd sadece çaılşmadır saygılarımla murat doğan
    sn murat doğan çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık acaba Mesut Kemal Ulu nun yaklaşık %10 luk hissesi hangi gruba dahil sizce? patron ile bağlantılı mıdır yoksa MKU kendince bir yatırım yapmıştır?

Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    sn murat doğan çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık acaba Mesut Kemal Ulu nun yaklaşık %10 luk hissesi hangi gruba dahil sizce? patron ile bağlantılı mıdır yoksa MKU kendince bir yatırım yapmıştır?
    MKU bağımsız alıyor benim tespit ettiğim 2 milyon hissenin içine dahil sevgili hissedarlar elinizdeki hisseleri satmayın ancak Almayında pörtveyinizi Karel , kuyas , ISBIR , Afyon butür hisselerle destekleyerek takipte kalın özellikle söylüyorum Genyh düşebilir daha aşağılarda alma fırsatınız var YTD iyi akşamlar

7. anladım sn.murat doğan . eğer bu öngörünüz de tutarsa (0,25 kr) sizi bir kere daha takdir edeceğim ama kendim için üzüleceğim
    zararım büyüyeceği için

8.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    MKU bağımsız alıyor benim tespit ettiğim 2 milyon hissenin içine dahil sevgili hissedarlar elinizdeki hisseleri satmayın ancak Almayında pörtveyinizi Karel , kuyas , ISBIR , Afyon butür hisselerle destekleyerek takipte kalın özellikle söylüyorum Genyh düşebilir daha aşağılarda alma fırsatınız var YTD iyi akşamlar
    sn murat doğan şöyle bir beyin fırtınası yapsak:sizin tablonuza göre hissenin %51 i patronumuz müjdat uslu kontrolünde ; kalan %49 a yakını kontrolü dışında .sn. patronumuz biraz panikletme yaşatıp hisseyi dediğiniz gibi 0,25 kuruşa çekip oradan biraz daha toplayıp hissedeki çoğunluğu tamamen eline geçirmek istiyor olabilir mi? tamamen varsayım bu söylediklerim.

Sayfa 22/470 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •