Sayfa 22/232 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Dolara Yatırım Yanlış

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    dolara yatırım yapmak günah mı,fıkhen cevap verebilecek arkadaşlarımız vardır tabiki?
    fıkhen sabit bir fetva verilebileceğini sanmıyorum çünkü fıkhen mümkün değil günah sevap meselesi değil olay
    ilk mesajımı okursan olayı anlarsın

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    "dolar aranıyor" bak bu doğru. bu ülke doları çok arayacak,yüksek faizden tefecilere yalvarmak zorunda kalacak. eroin bağımlısından ne farkı var bu ekonominin.
    espiri yapıp bunu ciddi ciddi açıklamaktan nefret ediyorum ama
    açıklayayım espiriye göre dolar ile ilgili yükseliyor başlığı açılıyor sonra dolar düşdükçe başlıklar umutsuzlaşıyor bu arada dolar kötü yola bilem düşüyor falan

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    espiri yapıp bunu ciddi ciddi açıklamaktan nefret ediyorum ama
    açıklayayım espiriye göre dolar ile ilgili yükseliyor başlığı açılıyor sonra dolar düşdükçe başlıklar umutsuzlaşıyor bu arada dolar kötü yola bilem düşüyor falan
    "dolar kötü yola düştü" başlığı açsana epey eğlenceli olur.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    "dolar kötü yola düştü" başlığı açsana epey eğlenceli olur.
    düşünmedim değil aynı mı yaşayacağız ne
    tam açarken sildim
    modların saldırısından korktum

ama dolar anormal bir düşüş yaparsa mizah bölümünde açacam

6.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yok ortadan toz olan dolar aranıyor manasındaydı o
    Espri yapmaya çalışmışsıniz ancak gerçeği ifade etmişsiniz.
    Doların yükselme sebebi bu zaten. Doları olan yatırımını birikimino dolara çeviren çıkıyor. Toz oluyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hs37 Yazıyı Oku
    Hayır anlamıyorum.
    Yazdığım cümle rahmetli Mahir Kaynak'a aittir.
    Kendisi bir yazısında yazmıştı oradan aldım.
    Kendisini sanırım tanıyorsunuzdur.
    Tanıyorum evet. O konumda birine aitse ya sayın ikare'nin dediği gibi "dolaylı yoldan" bir hedefe işaret etmektedir, ya da "maksatlı" söylenmiş bir sözdür muhtemelen.
    Benzerlerini çok gördük.
    Gerçeği yansıtmayan birçok saçma iddiayı şu anda bazı üst düzey siyasetçilerden duymaktayız mesela.
    Tarafsız ekonomistlerin güldüğü, fakat TV'ye çıkıp da açık açık "sen ne saçmalıyorsun be adam, ekonominin 100 yılık kurallarını mı değiştiriyorsun" demeye çekindikleri şeyler.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

8.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Tanıyorum evet. O konumda birine aitse ya sayın ikare'nin dediği gibi "dolaylı yoldan" bir hedefe işaret etmektedir, ya da "maksatlı" söylenmiş bir sözdür muhtemelen.
    Benzerlerini çok gördük.
    Gerçeği yansıtmayan birçok saçma iddiayı şu anda bazı üst düzey siyasetçilerden duymaktayız mesela.
    Tarafsız ekonomistlerin güldüğü, fakat TV'ye çıkıp da açık açık "sen ne saçmalıyorsun be adam, ekonominin 100 yılık kurallarını mı değiştiriyorsun" demeye çekindikleri şeyler.
    Hangi amaçla söylediğini'de yazayım;Uluslararası sermayenin Türkiye'de bürokrat muhataplardan bıktığını,kar ve riski paylaşacak güçte zenginler ile istediği için ...

Sayfa 22/232 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •