Sayfa 22/184 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1465 madde; 169 - 176 arası.

Konu: KRTEK - Karsu Tekstil

son 15 günde alan ve satanlar

2. Yönetim kurulumuzca ;

1-Şirketimizin % 33 oranında 66.000,00 TL ile sermayesine iştirak ettiği gayri faal durumda bulunan LKF Tekstil Boya ve San.Tic. A.Ş. hisselerinin devir yoluyla satış işleminin 237.104,70 EUR bedelle gerçekleştirilmesine,

2-Tahsiline imkan kalmayan Sermaye azaltımından kaynaklanan 611.944,64 EUR ve cari hesaptan kaynaklanan 9.317,92 TL'lik alacağımızdan feragat edilmesine ve diğer olağandışı gider ve zararlar hesabında muhasebeleştirilmesine,

karar verilmiştir.

3. Feragat edilen miktar nasıl vazgeçildi acaba...????

4. yaw arkadaş bi ses edin derinlik pasta falan atın ..alıcı var tahta yurumuyo kim niye satıyor ....bu rakamda çok kalması ürkütücü olmaya başladı
    yazdıklarım yorumlarım foruma gönderdiğim grafikler eğitim amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir.şahsi görüşlerimdir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bu hisse gözaltı pazarındamı alım satım saatleri nedir

7. Bu şirkette en büyük sıkıntı takasların aşırı dağınık olması.
    Her kurumda neredeyse %5-6 civarında mal var.
    Toplu bir mal görüntüsü yok.Bir tek İşbankasında %21'lik bir takas var.Orda da takas oranları artış göstermiyor.
    Yani hala mal toplanıyor görüntüsü yok! Gerçi sıkıntı şurada hisse C grubunda işlem görürken nasıl mal toplanabilsin?Satmak istesen satamıyorsun almak istesen alamıyorsun.
    Bu tahtanın bir speği var mı onu da bilemiyorum.Spek olmadan tahtalar gitmez.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 22/184 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız