Sayfa 22/141 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1121 madde; 169 - 176 arası.

Konu: küçük yatırımcı pörtföyü

1400 altına sarktik algyo alcatel Arçelik devada kozalda zincir emirler calismis stop olduk

Kalan kağıtlar Petkim indes Vestel vesbe Info Tuborg atlas

Herkese geçmiş olsun tez zamanda zararı olanlar zararlarini çıkartır inşallah

İndes stop 31.5

Elde Petkim İsdemir Vestel vesbe Tuborg ve atlas kaldi

4.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    1400 altına sarktik algyo alcatel Arçelik devada kozalda zincir emirler calismis stop olduk

Kalan kağıtlar Petkim indes Vestel vesbe Info Tuborg atlas
    sayın nilkiz.119 ortalama maliyetli kozal'ı 127'leri değerlendiremeyerek biraz zararla ortalama 118.6'tan çıktım.çok beğendiğim içi dolu bir kağıt olmasına rağmen,iptal kararı hoşuma gitmedi.kozal'ı şimdilik izlemeye aldım.eski kağıdım algyo'ya 24.88 ortalama maliyetle tekrar dönüş yaptım.(2/3 cıvarında).algyo ilerde tekrar girmeyi düşünüyormusunuz.ben şahsen 22.4 altına gelene kadar tutmayı düşünüyorum.algyo mayıs ayında bilanço beklentisiyle iyi olacak gibi hissediyorum.algyo hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız minnettar kalırım.birde bir ricam daha olacak.poip'te işlem gören ayes hakkındaki fikrinizi merak ediyorum.bilançosu iyi gibi görünüyor.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Herkese iyi haftalar bol kazançlar

Algyo ortam duzelse her zaman elde tutulacak kağıt

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

görüldüğü gibi stop olmak çok önemli hisse den hisseye geçmek ise şu ortamda yanlış paramız tl olarak bir köşede duruyor kağıtlarde alım yeri bekliyoruz.

petkim isdemir vestel vesbe ve kumarda tutuğum atlas ve tuborg elde.

gıdalarda ve parakende de yükseliş olabilir hem ramazan hem de tam kapanma olursa

Sayfa 22/141 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •