Haa bu arada Bear_Bull abi ile yılsonuna kadar para eklemeden sırf trade ile kim daha çok lot topluycak iddiaya girdik
12 ay boyunca bol bol trade
Hamdım Piştim Yandım
Bugün nefes olsun artık. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Sol şerit bomboş.. neyi bekliyorsun.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün dün ferdi babanın soyledigi gibi oldu. Yuvasız kuşlar sırtlıyor.. katlamanin sanatının icrası.. ytd
Bulut altında da dayanmadim bugün bu da hakkını verirse, yeme de yanında yat.. kralsin derim.. ytd
Günaydın Bozkurt abüü,
Günaydın Spenc abeyyy
Günümüz gözel gecer işallah.Bozkurt abü ben trenader falabn bülmem abü, 25 malı 19 dan gapturum malu bubamdan beni govar evden billa.Şindik bu hafta içünde apcamdan gelen burayı bozdurup 125 lod 125bin mü ediyo ne ondan alcam eccük.Tahtacının edünten bi bonçik kopartcam oun tasası vaa bende.
Yer İmleri