Sayfa 22/193 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1541 madde; 169 - 176 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Korku durumları varsa biraz mal almak bünyeyi rahatlatır
    Nasıl, bi rahatlama bi hafiflik geldi mi
    Geldiyse eğer, eccük mal vermek sağlık açısından iyidir
    efes efes lıkır lıkır içilir
    Hamdım Piştim Yandım

2. Haa bu arada Bear_Bull abi ile yılsonuna kadar para eklemeden sırf trade ile kim daha çok lot topluycak iddiaya girdik
    12 ay boyunca bol bol trade
    Hamdım Piştim Yandım

Bugün nefes olsun artık. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sol şerit bomboş.. neyi bekliyorsun.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Bugün dün ferdi babanın soyledigi gibi oldu. Yuvasız kuşlar sırtlıyor.. katlamanin sanatının icrası.. ytd

Bulut altında da dayanmadim bugün bu da hakkını verirse, yeme de yanında yat.. kralsin derim.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynı geçen haftalarda olduğu gibi bugün de taktaciya göz açtırmadık kolpacı abi endekis 10bin üstüne atınca eccük baskıyı kaldıralım diyorum, sen ne dersin.
    Günaydın Bozkurt abüü,
    Günaydın Spenc abeyyy
    Günümüz gözel gecer işallah.Bozkurt abü ben trenader falabn bülmem abü, 25 malı 19 dan gapturum malu bubamdan beni govar evden billa.Şindik bu hafta içünde apcamdan gelen burayı bozdurup 125 lod 125bin mü ediyo ne ondan alcam eccük.Tahtacının edünten bi bonçik kopartcam oun tasası vaa bende.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sol şerit bomboş.. neyi bekliyorsun.. ytd
    Bas kornaya.. aç müziği son ses.. ytd

Sayfa 22/193 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •