Sayfa 220/534 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

belki de 2012 deki gibi bir durum oluşabilir.
    o da ayni.

2.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    O rakam da olasiliklardan yalnızca biri.

Şuan düşüncem şu olacağı yönünde, az sonra bu olacağı yönünde olabilir benim için de herkes için de.

Çünkü bu iş aslında hicbirimizin geleceği bilmemesinden dolayı sürekli senaryo kurduğumuz ve kurulan senaryolardan sonra en iyi şekilde dansözluk yaomamizi gerektiren bir iş. Hayırlısı
    Üstat asrın kARını elde etmedikmi? Ettik. Tren tekeri fabrikası bitmedi mi? Bitmek üzere. Tahkim davası kararı yakında gelir. O zaman bu kağıt bunlara hep sessiz mi kalacak. Üstat kağıt 5,26 işlem yaptığı zamanki halinden şimdi ne farkı var. Ne değişti. Dolar artı olsun bizde ürünlere zam yaptık. Üstelik daha geçenlerde genel müdür bey kurun artması bizi etkilemez diye bas bas bağırıyordu.

3.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    Üstat asrın kARını elde etmedikmi? Ettik. Tren tekeri fabrikası bitmedi mi? Bitmek üzere. Tahkim davası kararı yakında gelir. O zaman bu kağıt bunlara hep sessiz mi kalacak. Üstat kağıt 5,26 işlem yaptığı zamanki halinden şimdi ne farkı var. Ne değişti. Dolar artı olsun bizde ürünlere zam yaptık. Üstelik daha geçenlerde genel müdür bey kurun artması bizi etkilemez diye bas bas bağırıyordu.
    Şimdi senin dediklerin orta uzun vadede iyi olabilir tabiki ama şu ortamda belki de uzar olması. Onu şimdiden bilmek imkansız. İnşallah istediğin yerlere gelir. Biz de pozumuzu ona göre ayarlarız.

4. Pazartesi için 4.33 rakamına bakacaz. Üstüne gidemezse aşağıda 4.14 -3.87 ve 3.64 destekleri var. Üzerine çıkarsa 4.50 ye bakacaz. Daha üstü şuan zor gibi bence. Piyasa olumluya dönerse bakarız tabiki duruma

Belli olmaz ama, belki bistde bir tepki çıkışı zamanı geldi

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Belli olmaz ama, belki bistde bir tepki çıkışı zamanı geldi
    Pazartesi enflasyon verisi var. Ben aşağı vermelerini beklerim bu durumda doğrusu. Zaten şuan durum müsait buna.

7. Ben aşağı vermelerini bekliyor olsam da dün verdiğim rakamlara dikkat edeceğim.

4.33 yukarı gecilirse long altında short kalacam. Planım bu.

8. Enflasyon verisi önemli. Faiz ve döviz üzerinde yukarı yönlü baskı yapabilir. Tabi kaç açıklanacak muamma. Piyasa açıklanana ne tepki verecek. Gerçek rakam çok yukarlarda şahsi kanaatim.

Sayfa 220/534 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •