Sayfa 220/1078 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstadım.
    Siz farkında değilsiniz belki
    Ama burada acaip bi sessiz çoğunluk var. kimse çıt çıkarmadan bekliyor. Ben makine başında olduğum için erken refresh yapmışımdır. Yoksa herkes;
    birisi söylemişti bir ara ne güldüm "çalı ardında bekleşenler" diye . Aynen aport bir durumda bekleşiyoruz
    Keşke kimse "çalı ardına gizlenmese" de burada hep beraber birşeyler paylaşmanın mutluluğunu yaşasak...

Siteyi Günlük olaral 50 - 150 kişi arası ziyaret ediyor. Bunlar tekil işlemler için. Yani siteye bir defa girip sayfayı güncelleyenler için geçerlidir. Baktığı hisse sayısı dikkate alınmıyor. Sayfayı yenilemenler de dikkate alınmıyor. Eğer Tarayısını kapatıp açarsa bu sayılıyor. O nedenle rahat günde 100 kişi siteyi ziyaret ediyor.

Twitter da 599 kişi takip ediyor. Demek ki hepsi giriş yapmıyor!

Kendisini gösteren de sağ olsun, göstermeyen de... Yeterki faydalansınlar... Selam veren olursa çok daha memnun oluyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Üstad,
    Sen hakkaten teknik analiz olmuşsun Sayılara bak.
    Gerçi bişey dicem ama...Şimdi bu yazdıklarımı zaten DonKişot abi görse asasını tepemize bindirir.
    Eğer bu izlenen rakamlarla ilgili düşünüyorsan. Herkes "fare kapanındaki peynirin " peşinde.
    Yani twitter da bir hisse adı kelam etsen takipçi sayısı o kadar anormal rakamlara ulaşır ki (Bunu tasvip ve tavsiye etmiyorum senin açından çok daha yorucu ve kırıcı bir süreç olur. Bu durumda olanların zaten ruh hali bizim borsanın grafiğinden beter. Birgün gülerken, ertesi gün anlamsız bir yerden birine sataşmakla, laf yetiştirip yazdıklarını doğrulamakla meşgul) Zaten bu; takip etttiğim 2015 yılından bu yana senin karşı olduğun bir durum.
    Şahsi fikrimi söylüyorum. Bence sen doğru yoldasın. Balık yemeği değil, balığın nasıl tutulduğunu göstermenin sancısı bu. Şuna inanıyorum ki; bu tornadan geçenlerin hem kendilerine hemde çevrelerine bu konu ile ilgili doyurucu bir bilgiye sahip olmasına vesile olduğundur. Borsa ile ilgili sıfır (rakamla 0) bilgiye sahip olanlara dahi, en azından trendi, RSI yı, MACD yi, hadi geçtim onları grafiğe bakıp nerede olduğunu anlamalarını sağladın.
    Rabbim yolunu, şansını, bahtını açık eylesin. Oğlunun ve sevgili küçük kızının mürvetlerini görmeyi nasip etsin. Allah razı olsun.

3. Üstad saygılar, sessizce takipteyim, kolay gelsin..

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben sessiz çoğunluktan biriyim.Sizlerin düşünceleri,benim için çok önemli ve aynısı,Bu bakımdan Sayın T/A yi yormamak adına bir şeyler sormak istemiyorum.Sorduğumda zaten cevap verme nezaketini göstermektedir.Rabbimden herkese sağlıklar diliyor.RABBİM Herkesin gönlüne göre versin.İyi Akşamlar.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstad,
    Sen hakkaten teknik analiz olmuşsun Sayılara bak.
    Gerçi bişey dicem ama...Şimdi bu yazdıklarımı zaten DonKişot abi görse asasını tepemize bindirir.
    Eğer bu izlenen rakamlarla ilgili düşünüyorsan. Herkes "fare kapanındaki peynirin " peşinde.
    Yani twitter da bir hisse adı kelam etsen takipçi sayısı o kadar anormal rakamlara ulaşır ki (Bunu tasvip ve tavsiye etmiyorum senin açından çok daha yorucu ve kırıcı bir süreç olur. Bu durumda olanların zaten ruh hali bizim borsanın grafiğinden beter. Birgün gülerken, ertesi gün anlamsız bir yerden birine sataşmakla, laf yetiştirip yazdıklarını doğrulamakla meşgul) Zaten bu; takip etttiğim 2015 yılından bu yana senin karşı olduğun bir durum.
    Şahsi fikrimi söylüyorum. Bence sen doğru yoldasın. Balık yemeği değil, balığın nasıl tutulduğunu göstermenin sancısı bu. Şuna inanıyorum ki; bu tornadan geçenlerin hem kendilerine hemde çevrelerine bu konu ile ilgili doyurucu bir bilgiye sahip olmasına vesile olduğundur. Borsa ile ilgili sıfır (rakamla 0) bilgiye sahip olanlara dahi, en azından trendi, RSI yı, MACD yi, hadi geçtim onları grafiğe bakıp nerede olduğunu anlamalarını sağladın.
    Rabbim yolunu, şansını, bahtını açık eylesin. Oğlunun ve sevgili küçük kızının mürvetlerini görmeyi nasip etsin. Allah razı olsun.
    Aynı çizgide devam o zaman...

Aslında her gün grafiklerle hisse ismi zikretmiş oluyorum. Farkında olan zaten buluyordur...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by aimozturk Yazıyı Oku
    Üstad saygılar, sessizce takipteyim, kolay gelsin..

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sesinizi duymak da güzel...

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Ben sessiz çoğunluktan biriyim.Sizlerin düşünceleri,benim için çok önemli ve aynısı,Bu bakımdan Sayın T/A yi yormamak adına bir şeyler sormak istemiyorum.Sorduğumda zaten cevap verme nezaketini göstermektedir.Rabbimden herkese sağlıklar diliyor.RABBİM Herkesin gönlüne göre versin.İyi Akşamlar.
    İnce düşünceniz için teşekkür ederim.

Arada bir selam sabah ile varlığınızı hissettirmeniz de güzel...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Üstad,
    haber hakkında bilgin var mı ?
    http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...lisme-40690822

Sayfa 220/1078 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri