Sayfa 221/997 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Abi sana honda civic yakisir. Digerlerini bosver.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    JETTA veya SUV tipi düşünüyordum...CIVIC çabuk eskiyor yüzü...Çok cafcaflı oluyor kaportası şekli...

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Simdi aracta sigara icene ceza kestiler ya. Bu resmi gazete ds yayinlandi mi acep

Daha 5 gun once reis dedi adamlad dun uyguladilar. 5 bin araca da ceza kesmisler.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dün TV de gösteriyordu polisleri...153 TL şer yazmaya başlamışlar bile...

3. Arabada daha bir tek dal sigara içmişliğim yoktur. Yoktur da saçmalık yani. Kardeşim parasını vermişim araba almışım, vergisini veriyorum. Benim şahsi malım,özel alanım. Sanane yahu. Yakında ellerinde cihazlar evleri de gezer bunlar sigara içilmiş mi diye. Toplu taşıma araçları tamam olması lazım zaten de şahsa ait araçlarda saçmalığın daniskası.

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    JETTA veya SUV tipi düşünüyordum...CIVIC çabuk eskiyor yüzü...Çok cafcaflı oluyor kaportası şekli...
    SUV al reis. SUVlara alışan bir daha zinhar alçak araba almaz da aldırmaz da. Alışkanlık yapar.

5. devlet kamu bankalarına faiz indirtti, ee bu vergilerden ödenecek görev zararı satışlar iyi olursa ötv ve dahi ötv nin kdvsinden çıkarılabilir mi a.k partisi düşünmüşmüdür bunu?

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Külliyen görev zararı yazacak yine bankalar. Ali nin Velinin aldığı arabanın bir kısmı devlet hazinesinden, hepimizin cebinden, karşılanacak.
    Aynen öyle, araç üreten kazanacak, teşviği biz ödeyeceğiz.

7. Bu ucuz kredi yerli ve sıfır araçlar için.

Bir araca 120.000 ödeyebilecek biri için pek önemi olmaz, asıl sıkıntı 2.el araçlarda.

Şimdi 2.el aracına da zam yapar millet.

8. Aslında 1 ay hiçbişey almayacaksın...Hiç bi yere gitmeyeceksin...Herkes aynı anda yapabilse, örgütlenebilse...

Sayfa 221/997 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •